Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić

POMÓŻCIE!!! JA mam dopiero 17 lat!!!

Polecane posty

Gość nie wiem co robić

Biorę tabletki Cilest. Pierwsze opakowanie wszystko skończyłam brać we wtorek i zamiast w następną srode zaczęć nowe opakowanie wzielam je w czwartek aw piatek kochalam się z chłopakiem. Przypomne że byłam od razu po miesiaczce. Teraz po wzięciu 2 opakowania skonczyłam brac tabletki w srode, dzis jest sobota,a ja nie mam miesiaczki. Czy jest to możliwe że zaszłam w ciąze>??? Boję się ja mam dopiero 17 lat.

Gość krolik z papieru
wedlug mnie nie ma szans.

Gość Samotna wśród ludzi ......
Jak uprawiasz seks to znaczy że stać cię na dziecko

Gość krolik z papieru
bueheh przestancie byc staroswieckie. 21wiek, cywilizacja. srodki antykoncepcyjne. co kazdy musi miec 2 tysiace doreki co miesiac, mieszkanie i wozek w kacie jesli chce zaczac wspolzycie ?

Gość Beybeee
odpowiadalam Ci juz w innym pscie.. nie ne moglas zajsc jezelinie kochalas sie do konca!!! przeciez znowu wzielas tabletki a po 2miesiaczka mogla Ci sie poprzestawiac np stres itd to ze bierzesz np tabletki nie oznacza to ze od straesu Ci sie nie przesunie.. nie stresuj sie bedzie ok

Skoro ostatnią tabletkę wzięłaś w środę, to w sobotę jest dopiero trzeci dzień. Krwawienie występuje w ciągu 7 dni, więc w czym problem? Masz jeszcze czas.