Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kali27

zimne rączki u 3 tyg.maluszka, pomocy!!!

Polecane posty

Dziewczyny mój skarb ma ciągle zimne rączki, zakładam mu body na długi rękaw na to kaftanik i spioszki a w domu temp. 24 stopnie a on rączki jak lody co tu robić,? czy wasze dzieciątka też tak mają?

Gość poddnnnooossimy
sprawdz kark-jesli jest ciepły to jest ok

myślę że rączki są zimne dlatego że dziecko nie rusz się za wiele i jest inne krążenie.Poprzedniczka ma racje sprawdz kark jak ciepły to jest ok.

Gość anita27
zimne raczki u malego dziecka to norma.wszysko jest ok.i nie ubieraj go tak bardzo jak jest cieplo w mieszkanie bo go przegrzejesz.

Witam Moj synek tez ciagle miał zimne rączki i myślalam podobnie jak Ty ze ciagle mu zimno, ale wcale tak nie jest, u maluszka moze tak byc poniewaz niema jeszcze dobrego krazenia , mineło jak maly miał około 2 m-cy Pozdrawiam

dzięki dziewczyny, ja myślałam , że takiemu maluchowi to iwecznie zimno, bo te rączki to jak lody, a jak mu przykryje to od razu się denerwuje i odkrywa i szarpie się. Karczek ma ciepły, więc myslę, że bedzie dobrze, pozdrawiam,

mój maluch tez miał zimne łapki i stópki pediatra powiedziła ze taka jego uroda a potem sie to zmieniło

Gość osfffjona
moj kubus mial lodowat raczki i stopki balam sie ale polozna powiedziala ze taka jego uroda i krazenie jest jeszcze troszke inne niz u wiekszego malucha kazala mi ubierac mu skarpeki i sprawdzac karczek jak cieply to jest cieplo jak zimny to trzeba ubrac cieplej po paru miesacach wyrosl choc i dzisiaj sie zdarza ale juz zadziej