Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megadno

Zdrada!

Polecane posty

Gość megadno

dlaczego ludzie zdradzają?

Bo nie potrafią i nie chcą ze soba szczerze rozmawiać:) A i jeszcze mężczyżni bo czegoś im brakuje. Kobiety bo wciaż pragną odmiany, czegoś nowego, czegos innego:) Choćby było dobrze:)

Gość megadno
ale czy nie mają swiadomości że kac moralny ich potem przerośnie?

Nie ten świat:) Dopóki nie spotka ich to samo, tylko z drugiej storny zapomnij o jakimkolwiek kacu moralnym:)

Gość megadno
czy bezmyślność jest powodem decyzji na tak? czy chodzi o poczucie bezkarności tajemnicy bądź próba z ciekawości

Gość zdradzilammmm
ktos tu napisal ze zdarda wynika z tego ze dwoje ludzi nie potrafi ze soba rozmawiac...to bzdura....ja miliard razy rozmawialam z partnerem o tym co mnie boli czym mnie rani..wiedzial ze jest mi zle...nawet wiedzia ze w lozku nie daje mi przyjemnosci nie staral sie.....o wszytskim bardzo dobrze wie do tej pory..i co??nic z tym nie zrobil....a mnie w ramiona innej osoby popchnely wlasnie wszystkie te cecy ktorych mi brakowalo w moim partnerze i calym zwiazku...dla tego drugiego licza sie moje uczucia a pzredewszystkim mnie szanuje....tylko sama nie wiem czemu nie potrafie odejsc od mojego faceta....nie potrafie i juz..:(

Gość zdradzilammmm
niby kocham...ale wiem sama dobrze o jego wadach widze jak mnie traktuje jak "licza " sie dla niego moje slowa...mam dosyc jego nieodtrzymywanych obietnic,.ze sie zmieni ze bedzie taki jak dawniej,,, mam dosyc wysluchiwania zejest zmeczony..jego wieczny brak ochotu na sex....a do tego potrafi mnie obrazic...mimo tego nie umiem odejs...i dlatego zdradzialm go....a najlepsze jest to ze ten drugi wlasnie....jest pzreciwienstwem mojego faceta......ma wszytskie et cehy ktorych brakuje jemu.....:(sama wiem ze powinnam odejsc i byc ztamtym..ale nie umiem...:(kocham go mimo tych wad...:(jest mi zle..ale to kiedy mnie tyli caluje,,,.,:(:(:( nie umiem tak poprstu zapomniec:(:(:(

a moze z ciekawosci, dlatego ze im ktos inny daje tego czego potrzebuja ??? poza tym slyszalam ze wyrzuty sumienia sa tylko po 1 szym razie a pozniej nie !!! hahaha

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bo szukają tego czego partner nie może lub nie chce im dać

i bo to fajne uczucie jak ktos cie podrywa a potem ciezko przychamowac w odpowiednim momencie.

Gość bo poznają kogoś
kto staje im się bardzo bliski.