Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkozajęte

ciąża a okres

Polecane posty

Gość wszystkozajęte

witajcie. jestem pierwszy raz na forum, nie wiem czy takie pytanie sie pojawilo czy nie. pewnie tak, ale prosze o wyrozumialosc. nie mam szesnastu lat i nie chce tutaj lamentowac. moje pytanie brzmi nastepująco: czy po zapłodnieniu moze wystąpic okres? jak obfity? współzylam ostroznie na poczatku wrzesnia, mialam okres normalny, nieco mniej obfity. pozniej juz nie wspolzylam. w tym miesiacu mój okres jest szczątkowy. nie wiem czy to moze byc ciaza? czy to moze przez spadek masy ciala ktory odnotowalam w ciagu 2 miesiecy? czekam na Państwa opinie.

Gość bedzie oki
tak mi sie wydaje...zazwyczaj stres robi swoje a w Twoim wypadku to skąpa @...NIE WARTO MARTWIĆ SIE NA ZAPAS

Gość omg...................
jak masz obfity okres w ciązy(bez względu na to że wcześniej miałaś "bardziej obfity") to to jest już poronienie. podczas okresu złuscza się sciana macicy. jak jest w niej zarodek to ona się nie złuszcza i nie ma krwawienia!!! a jak jest to znaczy ze zarodek się złusczył razem ze ścianą. szukacie dziury w całym. w ciązy wystąpić może jedynie LEKKIE plamienie!i to tylko u maleńkiego procentu kobiet!! każda która wam pisze że kolezanka jej kolezanki maiła normalny okres chyba jest nienormalna:o

Gość omg...................
a to twoje na pewno jest wynikiem spadku wagi. osoby odchudzając eisę np niekiedy w ogole nie mają okresu...ze spokojem!