Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aprilka

Jestem w 14 tc, mam goraczke, boli mnie podbrzusze...czuje ze cos jest nie tak

Polecane posty

Od paru dni codziennie nosze ciezkie przedmioty (zgrzewki z napojami itp.) Wczoraj dostalam goraczki i boli mnie co jakis czas podbrzusze, czy to oznaka ze z dzieckiem dzieje sie cos niedobrego?

Gość oj oj oj
oby to nie było coś złego, ale dźwiganie ciężarów nie wpływa dobrze na kobietę w ciąży, jestem ździwiona ze tak narażasz sowje dziecko, wiem ze moze nie masz innego wyjscia w pracwc ale z drugiej strony wyjscie jest zawsze, radziałbym Ci udać się jak najszybciej do lekarza, te objawy mogą być skutkiem dźwigania,

ale krwawienie jest oznaka poronienia wiec chyba narazie nie mam sie co martwic... Dobrze mysle? czy sie myle?

Gość marsz do lekarza
zamiast siedzieć na forum jedź na izbę przyjęć do szpitala. Zbadają Cię, zrobia konieczne badania i uświadomią, że ciąży nie można nosić ciężkich rzeczy!!!

Gość oj oj oj
z krawaieniem masz rację ale moja koleżankę bolało podbrzusze w nocy a nad ranem dostała krwawienia( na szczęście szybko pojechała do szpitala) i skonczyo sie dobrze, co nie oznacza oczywiście ze ty tez tak musisz miec ale nie siedz juz dłuzej na tym forum tylkojedz do szpitala, bo mozesz miec poźniej do siebie pretensje, pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość oj oj oj
powodzenia i daj zanć czy wszytko ok!:)

Gość oj oj oj
jak tam wizyta u lkearza APrilka daj znać czy wszytsko w porzaku