Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mortal

Co się bardziej opłaca kupić? Depilator czy depilator z golarką?

Polecane posty

Gość mortal

depilator z golarką kosztuje 200zł a bez golarki 140.. czy opłaca sie kupić ten za 140 czy lepiej już dołożyć te 60zł i mieć odrazu golarke? czy taka golarka w ogóle się przydaje jeśli chce używać depilatora??

Gość najlepiej wypal sobie włosy
lupą :-)

Gość lololo
Ja mam depilator z golarką. Depiluję nogi i pachy, a golę miejsca intymne. Jestem cała głaciutka :)

Gość mortal
a jak często używasz tej golarki? czy nie lepiej kupić sam depilator i w razie potrzeby korzystać ewentualnie ze zwykłej maszynki do golenia?

Gość kkkjjj
Moge odpowiedzieć za siebie - tej golarki uzywam tak samo często jak używałabym zwykłej maszynki tzn. w miare potrzeb . Bez porównania łatwiej i bezpieczniej wygolić nią okolice intymne , czy pachy. Niestety depilowanie pach to dla mnie hard core :D Reasumujac pokusiłabym sie na Twoim miejscu o zakup depilatora z golarką.

Gość ...Eryka...
Ja mam depolator bez golarki...depiluje nim nogi,pachy i bikini.Uzywam depilatora juz od 10 lat!Kilka dni temu mój stary depilator odmówił posłuszeństwa więc wybrałam się na poszukiwania nowego.Poogladałam sobie różne modele,takie z golarkami też i... ponownie kupiłam sam depilater,bez golarki. Musisz sama zdecydować czy bedziesz używać golarki czy nie...Jeśli doszłaś do wniosku że będziesz z niej często korzystać to kup depilator z golarka,a jeśli nie to tak jak ja sam depilator :)

Gość mortal
problem w tym, że ni mam pojęcia czy w ogóle bede używac tej golarki, nigdy nie mialam depilatora..

Gość to jest
ja też kupiłam z golarką ale ona jest beznadziejna

kup depilator bez golarki jak uzyjesz depilatora to zapomnisz o golarce,bez dwoch zdan!

dla mnie depilator to wogóle hard core :O zazdroszczę tym, które potrafią to znieść. Nogi - jeszcze jak Cię mogę - ale pachy i bikini??!! auuuu!! podsumowyjąc - mam elektryczną golarkę. Fajna sprawa, trzeba pewnie częściej używać niż depilatora, ale: - nic nie boli - nie podrażnia - włoski nie wrastają - można szybciutko ogolić na sucho paszki przed wyjsciem bez żadnych ceregieli.