Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka133

pytanie

Polecane posty

Gość myszka133

chlopak przebil mi palcem blone.....krwawilam a potem wlozyl czlonka na 15 sekund bo ja nie chcialam bez zabezpieczenia, mialam wtedy dni nieplodne a po 5 dniach dostalam normalnie okres czy moge byc w ciazy?

Gość jak masz okres to raczej
NIE a tak pozatym to chba jesteś za młoda na Sex skoro zadajesz takie pytania:-p ale zawsze jest jakieś niebezpieczeństwo że będziesz mamusią:)

Gość o boshe ale wy jestescie
na pewno nie jestes w ciazy. a jesli tak to mamy 8 cud swiata

Gość odliczałas
te sekundy :p;p buhhahahahahah

Gość myszka133
nie mam 13 lat:D:D napewno:P wiecej:D:D bo normalnie od tego czasu minelo juz 2 tygodnie i jakos dziwnie sie czuje moze jestem przewrazliwiona:D

Gość myszka133
chcial sie ze mna kochac bez zabezpieczenia ze nad wszystkim panuje, ale nasz sex trwal no pare sekund minuty chyba nawet nie bo ja nie chcialam bo sie balam wiec na pewno nie jestem?

Gość Beybeee
nie jestes.. ale nie badz naiwna ze panuje bo iekiedy On nie wytrzyma i pamietaj ze nawet w plynie przed wystepuja plemniki. Uwazaj na 2 raz..

Gość myszka133
a mimo to sie boje bo jakos dziwnie sie czuje moze jestem przewrazliwiona? mam nadzieje ze za tydzien dostane okres....a objawy jakie mam to bola mnie jajniki, podbrzusze i czesto chodze sikac....No ale po tym jak sie to stalo to po 5 dniach dostalam okres wiec nie wiem boje sie....

Gość karoka
jak sie boisz to kup test w aptece, uspokoisz sie szybciej;)

Kup sobie test ciazowy! Poza tym takie wkladanie paluszkow moze byc szkodliwe ze wzgledu na bakterie. Mozesz sie nabawic niezlego zapalenia, pochwy, szyjki macicy i w rezultacie jajnikow. NIE STRASZE / OSTRZEGAM!