Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokodyl

Modsi mężczyźni

Polecane posty

Gość abstynentka
Juken, to miała być odpowiedź na post osoby o nicku "ja starsza" :D Jednak mimo trzykrotnych prób wysłania, urywało pozostałą cześć postu. Nie wiem dlaczego, więc sobie już po prostu odpuściłam. :D

Gość abstynentka
Jukenku, słodko śpij i cudownie snij ;) 👄 Dobranoc.

Gość Antonio25
Z mojego postu nie wynikało, że lubię wyłącznie Panie we wspomnianym wieku. Miałem po prostu takie doświadczenie, całkiem miłe zresztą, co dowodzi, że warto dojrzałe Panie adorować ;-)

Gość abstynentka
Antonio, nie wątpię. ;) Czy masz tyle lat, ile pokazuje liczba przy nicku?

Gość Antonio25
Tak. A czy abstynentka - oznacza abstynentkę od seksu? ;-)

Gość abstynentka
Też. ;) Przymusową abstynencję. :P

Gość Antonio25
Powiedzmy, że wiem coś o przymusowej abstynencji. Ale staram się to zmienić i to raczej bez związków na stałe...

Gość Krokody
Dlugo byles z tą kobietą 49 letnie czy tylko jedną noc, ze piszesz o tym jak wyśmienyty znawca tematyu

Gość abstynentka
Antonio, ja tam niczego nie zmieniam, tak jak jest, jest dobrze. :P

Gość abstynentka
Margaritto, a gdzie tam ciekawa. :D Liczyłam, że młodzi Panowie zaczną podrywać, a tu .... nici! :P Widać, że brak im jeszcze doświadczenia. ;) :D

Gość Antonio25
Do abstynentki, odnośnie "ja tam niczego nie zmieniam, tak jak jest, jest dobrze.": czyli chcesz być podrywana, ale już nie pamiętasz po co się to robi? ;-) Odpowiedź dla kroko: to jednorazowa przygoda. Pozdr.

Gość Luśka28
kurde, a ja jak czuję, że młodszy ode mnie facet, zaczyna jakieś manewry ku mnie wykonywać, to zwiewam i myślę - porąbało go... :-0

Gość abstynentka
Antonio, dobrze wiem po co to się robi. ;) :D Być podrywaną, a dać się poderwać to ... zasadnicza różnica. Przyznasz mi rację? ;)

Gość Korkody
Czy kobietki lubią mieć młodszego partera w łóżku?

Gość Antonio25
Niektóre napewno tak, szczególnie starsze, pewnie tak od lat 35-40 wzwyż. Cześć wstydzi się do tego przyznać. Ale starsi faceci też wolą młodsze - normalka.

Gość abstynentka
Antonio, to nie jest to samo! :D :D :D

Gość Krokody
Abstycnetko, dlaczego uważasz że nie to samo? jak kobieta ma młodszego patrera męczzyznę?

no cóż mam chwilkę wiec pozwolę sobie zamieścić swoją opinię w temacie starsza kobieta - młodszy mężczyzna. nie bez powodu dzieje się tak ze młodsi mężczyźni zwracaja uwagę na starsze kobiety....facet w wieku 20-30 lat ma duże potrzeby seksualne....lubi zmieniać partnerki w poszukiwaniu ciagle to nowych doznań. Kobiety w tym wieku raczej mniej o tym myślą......zmienia sie to natomiast po 30....apetyt na seks rośnie wraz z upływem lat. Tak więc takie pary doskonale czują sie ze sobą w łóżku :) Starszy facet......który mozliwosci i chęci ma nieco mniejsze.... a mówi sie że faceci to wzrokowcy.......potrzebuje silnego bodźca...i mniej wymagającej partnerki.....stąd zainteresowanie młodym i powabnym ciałkiem. :) to tyle w temacie :)

Gość Krokody
To tak wygląda z punktu wiedzenia potrzeb,a jak jest z punktu psychicznego, jak kobieta czuje sie brzy boku młodszego?

no cóż krótko mówiąc czuje się super :) młodszy partner jest jakby potwierdzeniem że jest nadal atrakcyjna :)

Gość krokody
MY uwielbiamy dojrzałe kobietki które tak wspaniale wygladają i mają ogorom seksapilu