Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka5

czy to ciaza??

Polecane posty

Gość poziomka5

Witam wszystkich!! Mam pewien problem otoz wykryto u mnie torbiel na lewym jajniku o rozmiarze 6 na 7 cm, przez to spoznia mi sie okres z 10 dni..bylam u gin przepisala mi tabletki antykoncepcyjne ktor zekomo maja wywolac okres..mam je zazywac przez 7 dni a potem mam dostac miesiaczke a po miesiaczce zglosic sie spowrotem do gin. na USG.. Jestem w trakcie brania tych tabletek dzis mija w sumie 4 dzien..a o okresie ani widu ani slychu..w sumie 7 dni jeszcze nie minelo ale ja juz sie zaczynam martwic,ze moze to ciaza?? W sumie kochalismy sie razem z moim chlopakiem,ale nie bylo wytrysku z jego strony.. po wspolnym wspolzyciu w sumie minelo juz praiwe 3 tygodnie,bo obecnie nie ma mojego faceta wyjechal do pracy za granice..zastanawiam sie czy zrobic sobie juz test ciazowy?? A moze sie jeszcze wstrzymac?? Sama nie wiem co robic.. czyli jakby liczac bylabym moze w 3 tygodniu ciazy?? Ale objawow zadnych nie mam,jedynie to jestem tylko zmeczona,nie powiem bo brzusio troche jakby mi wydelo..mam lekka goraczke ale to dlatego iz zlapala mnie grypa a tak to bardzo zadko choruje..a moze to ciaza daje u mnie takie objawy?? Jak myslicie co mam zrobic?? Bo juz sie totalnie w tym pogobilam...prosze o jakies rady i pomoc.. z gory dzieki i pozdraiwam!!! papapaapapa....

Gość 17latka
dziewczyno nie wiesz że na początku ciąży się nie tyje!!!!! a jak masz jakieś obiawy to sobie zrób test. ja wątpie żebys była ale na pewno jest jakaś prawdopodobność. ja znowu myślałam że nie jestem w ciązy na tu prosze już prawie 8tydzień:):P

Gość ankakatanka
to na 100% nie jest ciaza moja siostra miala tez torbiel, nawet o wile mniejsza, brala tez tabletki, po ktorych wcale okresu nie dostala leczy sie juz pol roku.... a ciaze juz dawno potwierdzilaby gin podczas usg zrszta z taka mega torbiela lepiej poczekac!

Gość Dianemka
okres dostaniesz dopiero PO odstawieniu tych tabletek a nie w trakcie brania.

Gość elao
dokladnie, 7 dni brania + ok 4 dni czekania na okres bynajmniej ja tak mialam