Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moherowy beret jadzi

skąd czerpiecie inspiracje dot. stopki

Polecane posty

Gość z tego co zauwazylam
u mnie zawsze stopka musi nawiazywac do nicka :P nie moze byc "od czapy" :P

Gość i wieeele innych
:P

/z mojego szczescia. Z mojej miłości. Z tego jaka jestem szczesliwa z powodu mojego najukochańszego na świecie Rafałka. POd każdym względem :)

z siebie. Zależy od humoru. Ale do pasji doprowadzają mnie kretyni, dla któtych stopka jest miejscem dla durnych uwag, spraw czysto osobistych, pseudo żartów lub rysuneczków dla niedorozwiniętych alkoholików.

hakuna, mozesz odechnac z ulga, oddalem flaszke harcerzom ktorzy zbierali puste butelki i makulature ;) o przepraszam, sa rowniez alkoholicy z bardzo wysokim iq lodziku

Gość jeżeli już to lordziku
:P

hakuna, zawsze trzeba sobie dobudowac jakas szczytna ideologie ;) rzucilem okiem na profil lordzika i doszedlem do wniosku ze czas aby lordzik uaktualnil swoj profil bo polowa to stek bzdur. slyszysz gnojku? :classic_cool: Użytkownik: małyLord (ilość postów: 242) Adres e-mail: Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: chcę dyskutować poważnie, albo dowcipnie, ale nigdy nie po chamsku. Tematyka ogólna tylko \"z życia wzięta\". Mogę pomóc, ale mogę i powiedzieć mało przyjemną prawdę

katarzynka, zgadzam sie z toba stuprocentow :) ale trudno jest me sie czasem powstrzymac