Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdkdiiii

dlaczego nie powinno sie

Polecane posty

Gość jdkdiiii

pic alkoholu w czasie miesiaczki?

Gość najlepsze są...
bo to grzech :P

Gość ciorno
zapewne chodzi o to ze np. kieyd czlowiek jest pijany i zrani si e to trudno zatamowac krwawienie i stad taka mysl ze podczas okresu nei mozna pic ale to bzdura

Z krwią zaczynają się problemy. Jest rzadsza bo pijąc alkohol wzrasta ciśneinie. A w związku z tym może więcej jej p[łynąc, wiekszym strumieniem. Ponieważ krzepliwosc krwi się zmniejsza to może dojść do krwotoku. Ale szczerze mówiac nie słyszałam, żeby wsród moich znajomych to sie zdarzyło. Ja raczej piję i się nie pzrejmuję okresem. Jesli chodzi o alkohol to w podobny sposób mozna wytłumaczyć pytanie: dlaczego nie można się opalać gdy ma się okres? Pozdrawiam :)

Gość jdkdiiii
dzieki za wypowiedzi. wlasnie sie zastanawialam, jak to jest....

nie ma sprawy :) ale ze swojej strony nie wiem co Ci doradzać: czy pić czy nie pić. Ja tylko mówię, że ja się tym nie przejmuję. Zresztą jest mi też bardzo wygodnie używać tamponów, więc z ewentualnym \"przybyciem\" krwi nie wiąże szczególnie jakiegoś cierpienia. To po prostu ludzkie :)

Gość taka sobie jedna
a ja pije alkohol i jeszcze biore tabletki przeciwbólowe , i jeszcze nic mi sie nie stało

nie, nie tabletek z alkoholem naprawde nie powinno sie mieszac. To nie jest powód do dumy. W rodzinie mojego chłopaka wujek zmarł własnie z tego powodu. O tym naprawde słyszałam i przestrzegam!