Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 R贸z do policzk贸w

R贸z do policzk贸w

Polecane posty

Go艣膰 R贸z do policzk贸w

jaki mo偶ecie poleci膰 r贸z do policzk贸w zeby by艂 w miare nie drogi i dobry!! co sadzicie o r贸偶u z constans caroll (nie wiem dokladnie jak to sie pisze)?? wie kto艣 ile on kosztuje??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Madda
constance carolll nie jest z艂y, mia艂am odcie艅 cinnamon, 艂adnie si臋 nanosi艂, dopasowywa艂 do karnacji, kosztuje niewiele ponad 10z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mmmmmiiiiiiii
ja polecam maybelin dobre sa dwadziesia cos zloty kosztuje,to nie drogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja polecam tylko w wy艂膮cznie
Bourjois i ewentualnie L'oreal Blush Delice, je偶eli kto艣 woli "b艂yszcz膮cy" efekt. I r贸偶 zawsze nak艂膮da si臋 na przypudrowan膮 sypkim pudrem twarz, inaczej 偶aden nie roz艂o偶y si臋 r贸wno. I [polecam jeszcze podw贸jny r贸偶 Shiseido i wszystkie r贸偶e Chanel, z tyh dro偶szych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koobi
Paul Sagan ok.30 z艂---bardzo dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozowo niebieska
ja kupilam sobie w oriflame byl niedrogi i wlasciwie jest dobry ale ja zawsze mialam problem z nanoszeniem rozu tzn dokladnie jak?

Udost臋pnij ten post

ja zawsze roz nakladam pedzelkiem oczywiscie na przypudrowana sypkim pudrem buzie.... zastanawiam sie nad tym constans caroll bo slyszalam ze jest dobr...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bourjoisssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w gore w
Ja polecam Inglota. Dosyc szeroka gama wyboru i kosztuje oko艂o 14z艂

Udost臋pnij ten post

Ja uwielbiam r贸偶e do policzk贸w, bo s膮 nadaj膮 twarzy taki 艣wie偶y, dziewcz臋cy look. Najcz臋艣ciej u偶ywam tego z rimmela (kosztuje ok 20 z艂). A co do stylizacji make-up'owej z r贸偶em w roli g艂贸wnej to znalaz艂am ciekawy artyku艂 na stronie dourody.pl - makija偶 w stylu marii antoniny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Velvet_rose
Ja stosuj臋 r贸偶ne r贸偶e, bardzo lubi臋 testowa膰 i ostatnio moim faworytem jest wypiekany mineralny r贸偶 Artdeco - 艂adny, g艂臋boki ale daj膮cy naturalny efekt odcie艅.

Udost臋pnij ten post

Przetestowa艂am wiele firm kosmetycznych, kt贸re w swjoej ofercie maja ro偶e do policzk贸w. Niekt贸re by艂y bardzo drogie a nie spe艂nia艂y swojej funkcji. Nareszcie znalaz艂am i najbardziej zadowolona jestem z tego r贸偶u (podaje link) http://www.splendore.pl/AMC_Roz_Do_policzkow_INGLOT_p9496.htm Osobi艣cie u偶ywam odcienia 51. Jest du偶a paleta kolor贸w do wszystkich typ贸w karnacji. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MonisSs_88
inglot ma dobre r贸偶e, te偶 u偶ywam ^^ :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinka1585
polecam r贸偶 z ni偶szej ale nie gorszej p贸艂ki cenowej czyli z Makeup Revolution http://www.topdrogeria.pl/wszystkie_produkty/roz_i_want_candy_wow,11998.html - ma pi臋kny "cukierkowy" kolor, 偶adnych drobin, jest totalnie matowy, mo偶na stopniowa膰 jego intensywno艣膰 i wygl膮da bardzo naturalnie na policzkach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankasr
podbijam r贸偶 z MUA jest jednym z lepszych na rynku w cene, kt贸ra nie zabija

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angie1898
Najfajniejsz膮 ofert臋 r贸偶贸w ma chyba Makeup Revolution. Zerknij sobie, mo偶e znajdziesz co艣 dla siebie: http://puderek.com.pl/45_makeup-revolution . Mnie bardzo odpowiada to, 偶e maj膮 szerok膮 palet臋 kolor贸w. W przypadku innych firm nie zawsze jest z tym tak fajnie. A dob贸r odpowiedniego odcienia r贸偶u to wbrew pozorom wcale nie taka prosta sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bardzo lubi臋 r贸偶 z annabelle minerals jest delikatny, nie chodzi tu o kolor bo jest du偶y wyb贸r ale nie podra偶nia mojej sk贸ry kt贸ra szczeg贸lnie zim膮 gdzie jest du偶a zmiana temperatur lubi tylko wybrane kosmetyki o delikatnym sk艂adzie.

Udost臋pnij ten post

a jak z trwa艂o艣cia r贸偶u annabelle? bo jak pisa艂am chce kupi膰, a skoro u偶ywasz, to mo偶e podpowiesz czy na pewno warto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie annabelle trzyma si臋 d艂ugo ok 8 h jak jestem w pracy ca艂y czas wida膰 go na policzkach,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marion_Silver
mam z annabelle puder i podk艂ad, r贸偶u na co dzie艅 nie uzywam, ale sadze, ze jest spoko tak jak te wspomniane. Ogolnie duza trwalosc, ale bardzo dobre dla alergik贸w takich jak ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stolati
Trudno jest znale藕膰 r贸偶 do policzk贸w, kt贸ry 艂adnie si臋 rozprowadza i ma odpowiedni odcie艅. Kole偶anka z pracy poleci艂a mi r贸偶 z Golden Rose i musz臋 przyzna膰, 偶e jest chyba najlepszym jaki mia艂am do tej pory. http://goldenrose.pl/produkty/cera/roze.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiosna jako艣 cz臋艣ciej u偶ywam r贸偶u ni偶 bronzera. W艂a艣nie szukam jaki艣 kosmetyk贸w z naturalnym sk艂adem, annabelle faktycznie ma fajny sk艂ad i cena niska. A zam贸wi臋 sobie sp贸藕niony prezent na dzie艅 kobiet heh :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marion_Silver
ma taki sklad, ze sa tam tylko 4 skladniki, do tego naturalne, wiec nie bedzie krostek. ja po wielu r贸偶ach na kosciach policzkowych potem mia艂am krostki i to nie wina p臋dzla, bo go myj臋 raz w tygodniu. co do bronzer贸w, no ja mam cer臋 jasna, wiec w po艂aczeniu z bronzerem wygl膮dam komicznie:):) stad r贸偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajne s膮 te kosmetyki z annabelle, sk艂ad bez w膮tpienia mineralny, co do r贸偶u to mam coral odcie艅, fajny. Sk贸ra znacznie zyska na promiennym blasku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez annabelle w tym kolorze, bardzo 艂adnie podkresla policzki, poza tym trzyma sie caly dzien

Udost臋pnij ten post