Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnn

jak to sciagnac????

Polecane posty

Gość pf
na razie sie nie da, musisz poczekać aż zwolnią się sloty

Gość nnnnnnnn
dzieki a ile trzeba czekac ?

Gość pf
no własnie czas tam nie jest okreslony, pisze tylko żeby spróbować później..

Gość dwudziestodwulatek
NIc prostrzego:) Wpisujesz proxy w przegladarce takie tylko zeby zadziałało, nie musi byc super szybkie, jak sie pojawia te 3 literki to je wpisujesz i naciskasz na download, nastepnie wyłanczasz proxy i juz po 45s mozesz sciagac:) A proxy to juz musisz poszukac samemu. Podpowiem ze najlepiej angielskie lub chinskie;)

Gość pf
a ja mimo wszystko nie jarze o co chodzi z tym proxy :D więc takie proste to to nie jest :P

Gość a to jest skrót meczu
czy cały??

Gość dwudziestodwulatek
napisz jakiej przegladarki uzywasz to postaram ci sie pomoc. Mam nadzieje ze albo ie albo (mam wielka nadzieje) ze opere

Gość dwudziestodwulatek
Dobra ja ide spac wiec opisze to dla przegladarki IE W przegladarce cpykasz na narzedzia, ponziej opcje internetowe, pozniej cpykasz na zakładke połaczenia, tam spykasz na ustawienia ale te drugie co sa nizej, a pozniej 2 pozycje nizej masz takie pole podpisane serwer proxy i zaznacz ptaszkiem;) ta opcje uzyj serwera proxy...ble ble i takie tam. Pojawi Ci sie wolne pole gdzie wpiszesz ten proxy 203.94.90.117(działa sam sprawdzałem przed chwilka) a w drugim wpiszesz port 80. i wybierasz ok. A pozniej robisz tak jak pisałem wyzej.

Gość pf
sprawdzałam na IE i niestety u mnie nawet strona nie chce sie otworzyć jak tak zrobie ale to pewnie dlatego że jestem w sieci osiedlowej i prawie wszystko mamy poblokowane :o może autorce Twoja pomoc się przyda :) a tak z ciekawości jeszcze - jak wybierasz te proxy i port? strzelasz sobie? :D

Gość pf nie wiesz czy to cały mecz
czy tylko skrót?

Jeśli ktoś chce cały meczyk, to można na eMule ściągnąć. Link: ed2k://|file|Polska-Portugalia(wisla-multi.com).www!OSIOLEK!com.avi|1186434780|EC1AF0AC2E5E78C31385744676B36DD0|/ Rozmiar 1.1 GB Rozdzielczość 640*480 Czas trwania 107 min

Gość nnnnnnn
a jakie najlepiej proxy transparentne ?

Gość nnnnnnn
NIc prostrzego Wpisujesz proxy w przegladarce takie tylko zeby zadziałało, nie musi byc super szybkie, jak sie pojawia te 3 literki to je wpisujesz i naciskasz na download, nastepnie wyłanczasz proxy i juz po 45s mozesz sciagac troche nie bardzo rozumiem :) jakie 3 literki

Transparentne nie, bo to nic nie da. Musi być anonimowe i z innego kraju niż Polska, żeby załapać się na sloty przeznaczone dla innego państwa :) Najlepiej - jak już ktoś radził - szukać angielskich, chińskich lub amerykańskich proxy.

Gość askljsal
ce