Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siaria

sex w dni plodne

Polecane posty

Gość siaria

kochacie sie z mezczyzna w czasie dni plodnych?ale z uzyciem prezerwatywy?ja sie bardzo boje kochac jak mam dni plodne,nawet z zabezpieczeniem,to powoduje ciagle klotnie w zwiazku, wyliczam sobie dni plodne i nieplodne i kochamy sie tylko w te nieplodne ale zawsze z prezerwatywa, mozna kochac sie w dni plodne z prezerwatywa??jak wy na to patrzycie??

Gość krejzzzi
ja kocham sie jedynie w nieplodne i to jeshcze z gumka + globulka. nie mam klutni w zwiazku bo moj mezczyzna rozumie ze boje sie zostac mama. mam zamiar wybrac sie po tabletki.. tylko takze sie boje kochac bez niczego przy tabletkach.. poprostu moj strach jest tak ogromny ze czasami psuje nam to zabawe i potem zyje w nerwach az do pojewienia sie okresu. porozmawiaj ze swoim chlopakiem o tym. 3maj sie pozdrawiam

Gość krolik z papieru
moj mezczyzna panikowal gdy mialam plamienia po tabletkach, dwa razy zgodzil sie na konczenie we mnie bez prezerwatywy i to dlateog, ze przyparlam ge ze tak powiem do muru i nie dalam mozliwosci, niekonczenia we mnie. jesli twoj facet cie kocha, rozumie twoje obawy i sam z toba dba o antykoncepcje. moj wiedzial miedy mam dni plodne, a jak nie byl pewny to sam pytal

Gość maryvhaaa
generalnie uważam, że to bez sensu rezygnować w dni płodne z seksu z gumką. my się kochamy z gumką w dni płodne również i w ciąży nie jestem. ale potrafię to zrozumieć, kiedy dziewczyna jest bardzo młoda, albo bardzo nie chce ciąży. ale jesli kobieta jest dojrzała, to nie rozumiem.