Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag

szlag mnie trafia jak oglądam ceny mieszkań w Warszawie

Polecane posty

Gość szlag
300 tys za jakąś nore:( Chyba ich pogięło..!

Gość szlag
oczywiscie mozna kupic za 250 tys 1 -pokojowe..:( zawsze to taniej...ale ja musze miec 3 pokoje...Zwariuje...

Gość w trójmieście niewiele taniej

Gość szlag
wiem własnie...ach te ceny...kiedy ja sie dorobię w tym kraju?????? pewnie wezmę kredyt i bedę go całą wiecznosc splacala...:( jakies 30 lat!! PS.Podobno teraz mozna wziąć kredyt na 35 lat, tak slyszałam, zawsze to 5 lat wiecej. Chryste..wtedy juz bede prawie babcią:(:(:(

W Grudziądzu 3 pokojowe 65 m2 za 70 tys zł 3 piętro w bloku W Bydgoszczy to samo za 10 tys więcej. Warszawa ponoć jest bardzo droga...

Gość szlag
To fajnie tam macie...ale coż w Grudziadzu nie mieszkam:(Poki co wynajmuję 2 pokoje za 1400 zl...to tez makabra i nie mieszkam w luksusach:(

Gość bedziesz babcia z mieszkaniem
ktore mozna wnukom przekazac :P

Gość szlag
no tak...to jedyna pocieszająca mysl

Gość sjks
no, nas tez szlag trafia........ niestey, nie mozemy nawet myslec o kupnie mieszkania........... wynajmujemy i jest... coraz gorzej... bo na zycie nie starcza....... ile placicie za kawalerki we Wroclawiu?? jest tu ktos, kto kupil/kupuje mieszkanie we Wroclawiu wlasnie? ile placil? jak sprawa wyglada we Wroclawiu?

Gość szlag
Wielbicielu ale chyba mowisz o domku poza Warszawą?? A działka?? Wydaje mie sie ze jednak na to samo wychodzi a pozniej tylko smigasz 40 km do pracy. Ja nie mogę sobie na to pozwolić..:(

Gość szlag
jakies 15 km poza Warszawa jeszcze da sie wytrzymac:)

Gość szlag
alr te korki w drodze do pracy...wrrrr

Gość **p*p*p*p*p*p
szlag----- tak fajnie mamy, tylko zauważ że w takich miastach zarabia sie 800 zł

Niekoniecznie poza. Znajomi właśnie się przymierzają do budowy na wiosnę, na terenie Warszawy, koszty szacują na ok. 260-280 tys. za domek ok .110 m2 pow. mieszkalnej + piwnice :) Problemem jest tylko okazyjnie kupić działkę w miarę dobrym miejscu, ale można trafić na okazję :)

Tak czy siak poszaleli z cenami :o nie wiem dla kogo oni budują... No i tzreba jeszcze wziąć pod uwagę lokalizację i dojazd do pracy...a wtedy cena sięga zenitu 😠

Gość a ile by wyniosly koszty
pokoju bo nawet nie smiem marzyc o mieszkaniu w Wawie ?

Gość ale przecież niedługo
będzie 3 miliony mieszkań. Pan Kaczyński obiecał. A przecież wiadomo, że on nigdy nie rzuca słów na wiatr i zawsze dotrzymuje słowa.

Gość no tak hehe
chyba ze sobie semantycznie naduzyje.

Gość pf
o kurcze za tyle kasy to ja mały domek postawie :o

Gość moja kolezanka
wlasnie kupila w wawie mieszkanko za ok 350 tys 3 pokoje i nawet w fajnej dzielnicy ale chyba pol roku szukala zanim cokolwiek do rzeczy znalazla ponizej 400 tys.

Gość szlag
ale jakie?? ja wiem ze za tyle można kupic...ale ile jeszcze trzeba w nie włozyc??hoho...

Gość szlag
Wielbcielu za 280 tys domek to ok...ale jeszcze trzeba brac pod uwagę cenę działki...:(

Gość Kryptomeria
a ja wlasnie wczoraj wynajelam mieszkanie z 2 kolezankami. na Goclawiu, spokojna okolica, niemal vis a vis Promenady, 3 pokoje. Czynsz + rachunki i opłaty wychodzi 600zł na osobe. Jest piekne, wyremontowane, nowe meble i sprzet AGD. Ma tylko 1 wade... NIE JEST MOJE WLASNE :(

Gość szlag
Kryptomeria, no tak ale z kolezankami..wiec wychodzi 1800 zl. ja niestety nie mogę tak bo mieszkam z męzem i dzieckiem.

Za 350 tys. zł to ładny dom z działką na np. osiedlu Miedzyń w Bydgoszczy (tam gdzie dom Golloba, brata Wałęsy, dzielnica na peryferiach miasta)

ogólnie to im większe miasto tym wyższe ceny mieszkań...No ale zarobki warszawskie są też wyższe. Ogólnie na to samo wychodzi.

Gość a mnie szlak trafia
bo 10lat temu mogłam kupic mieszkanie 130m2 w ścisłym centrum krakowa za ok 50tyś zł, a teraz taki mieszkanie kosztuje ponad 2miliony zł... :O