Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie iem juz co robic

skóra pod nosem a podklad, help

Polecane posty

Gość nie iem juz co robic

Hej, mam problem ze skóra pod nosem.Nie wiem ale wydaje mi sie że strasznie ona mi sie tam poci i przez to mam problem z podkładem.I zaznaczam ze nie mam tak na całej twarzy tylko pod nosem.Minaowicie naloże podkład, skóre mam suchą i wydaje sie byc wszystko ok, nakładam i po chwili czy to jestem w domu czy już wyjde spływa mi stamtąd pot.I podkład też robiąc mi paskudne białe plamy.Poratowanie tego od nowa podkładem czy pudrem nie wchodzi w gre bo robi sie tak samo.Jedynym wyjsciem jest zrobienie makijazu od nowa a na to nie mam zwykle czasu. Co jest nie tak, jakis sposb na to jest, a moze ma ktos podobnie?

Gość hymmm
to moze nie nakladaj tam podkladu? po prostu omijaj to miejsce:)

Gość rewelacja.
nawet jak skora bardzo sie poci to porzadny podklad nie powinien tak splynac. zainwestuj w lepszy podklad. naloz pod podklad emulsje matujaca. podklad powinien byc w odcieniu jak najbardziej zblizonym do twarzy wtedy gdyby splywal to nie bedzie bilaych plam. to nie sroedk do robienia opalenizny. pozdrawiam :)

Gość nie wiem juz co robic
ale u mnie problem polega na tym że nie wazne jaki podkład nałoze to z kazdym tak jest, nie uzywam badziewia tylko podkladow z gorenj pólki, no ale coz moe taki moj defekt urodowy:) spróbuje z tą emulsje matujaca.Moze to cos pomoze.POzdawiam.