Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stosowalam rozne

Sprawdzony kosmetyk na niesforne loczki-zna ktos taki???

Polecane posty

Gość Stosowalam rozne

kosmetyki aby podkreslic moje loczki np jakiejs odzywki czy zelatyny.Efekt byl nawet fajny ale wlosy mi sie sklejaly :( Slyszalam ze mozna kupic w salonie fryzjerskim jakis kremik,czy ktos wie ile on kosztuje?A moze jakies inne polecacie?

Gość Stosowalam rozne
Czytalam o jakims kremie z firmy MATRIX,ktory jest dostepny w salonach fryzjerskich za 30 zl.chyba jak sie nie myle.Probowal ktos tego kremu???

Gość Stosowalam rozne
Brylantyne z Joanny uzywalam przez dluzszy czas ale sklejaja mi sie nieco wlosy :-/No a to drugie to co to jest za zel,stosowal juz go ktos? Najlepiej zeby to byl jakis kremik czy zel ale nie usztywnial wlosow ale podkreslal krecenie sie wlosow a jezeli o efekt mokrej wloszki to nawet mi sie to podoba.Z poczatku jak uzywalam brylantyny z Joanny to nakladlam duzo tego na wlosy aby byl taki efekt no i nawet podobalo sie to niektorym :) Z tym ze wlosy mialam troche przyklapniete i pozniej zaczelam mniej tego uzywac :)

styling gel---- jest bardzo dobry--- delikatnie ale bardzo delikatnie powoduje efekt mokrej wloszki--> no chyba ze przesadzisz. nie jest on drogi ale dobry!! z Fructis tez sa dobre zele!!

Gość Ostatnio
A czy tez zel usztywnia wlosy i czy nadaje fajny skret loczkow???

jak dla mnie on jest bardzo fajny!! troche usztywnia tego nie moge powiedziec!! ale np moje loki jak nie sa usztywnione troszeszke to sie pusza. po zelu robia mi sie ogolnie loki. nie zrobisz spiralek jak nie masz tego typu wlosow!! po prostu sie nie da!!! mi np bardzo podobaja sie takie spiralki ale niestety ja mam loki a nie spiralki

Gość Stosowalam rozne
Ja mam bardzo dziwne te loczki,niby mam krecone ale tez gdzie niegdzie mam spiralki ;) Wiem ze to tez zalezy od wlosa bo wiadomo ze kazdy ma inny rodzaj wlosa ale zawsze cos jednak pomaga