Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum sialalala

Krwawienie przy pierwszym razie...

Polecane posty

Gość bum sialalala

Mam 17 lat i jestem dziewicą, ogólnie w każdym momencie jestem gotowa na swój pierwszy raz, byle tylko z facetem który mnie będzie naprawdę pociągał i szanował, i tak właściwie to jak sobie czytam te wszystkie głupoty :P na forum to nie boję się niczego, oprócz jednego na co wogóle nie ma się wpływu, a mianowicie chodzi mi o krwawienie. Używam tamponów więc plrawdopodobieństwo aby takowe się zdarzyło spada, ale się boje tego i powiedcie mi czy wam krwawienie podczas pierwszego razu się zdarzyło i jak było obfite??

Gość o wlasnie
ja tez sie chetnie dowiem czegos na ten temat

Gość Kryptomeria
a co ma uzywanie tamponow do krwawienia przy pierwszym stosunku? jak masz cienka blone dziewicza to krwawienie wogole nie musi wystapic.

Gość o wlasnie
a ja nie uzywam w ogole tamponow , ostatnio moi facet probowal mi zrobic palcowke i nie szlo o mnie to za bardzo bolalo , tzn ze mam gruba blone???i ze bedzie mocno bolalo przy piwerszym razie?

Ja mialam. Ale w sumie sie nawet bym sie nie kapnela jakby nie to ze zauwazylam na poscieli na drugi dzien... Spoko nie ma sie czego bac.

Gość a ja nie
miałam w ogóle

Gość ja też nie miałam

Gość ja też nie miałam
Bo w przedzkolu usiadłam na smoczku.

ja jeszcze tego nei robilam.. cholerka tesh przeraza mnie to co i ciebie .. ( temat) ale moj chlopak jush to robil wiec chyba nie musze sie amrtwic.. to normalne.. teraz tak to osibe tluamcz elae napewno bede w strasznej panice zanim do tego dojdzie pozdrawiam;)