Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksiona 19latek

Mam kompleks bardzo małych warg sromowych

Polecane posty

Gość ja tez ja tez ja tez
mam taka cipeczke i mojemu sie podoba. za pozdro. lepiej miec piekna, mala i wszystko schowane niz wystajace fredzle. zreszta kazda z nas jest inna. jedym sie podoba taka innym siaka. nie masz sie czego wstydzic

Gość zakompleksiona 19latek
Mi sie własnie tez wydawalo ze te schowane są lepsze i ąłdniejsze .... No ale tez przecyztałam ze ten z tymi (jak ty to nazywasz )wystajacymi frendzlami sa lepsze bo jest wiecej miesa i ma sie co possac

Gość a ja bym sie dowiedziała
od facetow jakie lubicie schowane czy wystajace motylki??? Do cholery wypowiedzcie sie no

Gość pan pewien
panu A podobaja sie mniejsze, panu B podobaja sie wieksze, panu C podobaja sie takie, nie za duze, nie za male - co laczy tych panow? Jak sie zakochaja w kobiecie to pokochaja rowniez "motylki" bez wzgledu na ich wyglad.

Gość dziewczynaaaaaaaaaaaaa
ja tez mam wsyzstko schowane i moj chlopak zeby zrobic mi dobra minetke musi odchylac wargi wieksze palcami ;/ wkurza mnie to bo od sliny mu zjezdzaja i robi przerwe co mnie dekoncentruje

Gość lubie
o gustach sie nie dyskutuje :) generalnie jak cipeczka zadbana to kazda sliczna :P mi sie takie zamkniete "buleczki" cholernie podobaja, ale moja dziewczyna ma wystajace i tez mi sie podoba. uwielbiaj je calowac, piescic ssac... :) no i patrzec oczywiscie :D najbardziej lubie jak nic nie zaklada na siebie w domu :)