Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka dziurka

Jak zachamować chęć na słodycze??

Polecane posty

Gość słodka dziurka

Jak zachamować chęć na słodycze?? Mam z tym ogromny problem! Chciałabym zrzucic z 5 kilo ale dopóki nie skończe objadać sie słodkościami to bedzie to cięzkie do zrobienia! Tu moje pytanie-jak zachamować ochote na slodycze?? Jak mnie już napadnie to MUSZE zjesć cos słodkiego bo inaczej az wariuje! Przed chwilą zjadałam zamiast 1 to 10 czekoladek Merci... ostatnio 4 prince polo... Wiem ze jestem obzarciuch wiec darujcie sobie kąsliwe komentarze! Proszę tylko o porade jak powstrzymać sie(jak zachamowac,obrzydzic sobie) od jedzenia słodyczy?? Wiadomo,czasem mozna...ale nie od razu tyle na raz...

Gość lusi 555
kup w aptece chrom

Gość słodka dziurka
i mówisz ze pomoze?? juz mam dość tego ze cały czas mam ochote na słodycze!!!grrr

Gość majestic
moja przyjaciólka miała tak jak ty ; czekolada na raz,paczka cistek na raz... kupiła sobie w aptece glukoze, i jak miała ochote na słodkosci to brała łyżeczke czy dwie, i jej sie odechciewało.... w ten sposób przestała sie opychac słodyczami na baardzo długi czas

Gość junciaaa
nie trzymaj w domu słodyczy, ewentualnie gorzka czekolade. moze słodkie owoce? do chromu nie mam zaufania po tych opublikowanych rewelacjach, to moze brokuły?

Gość dama szpinakowa
obrzydzenie :(( jak można zjeść tabliczkę czekolady ?? zyje juz trochę na tym swiecie a jeszcze nigdy to mi się nie przydarzyło :((( ale .. miałam radzić a nie ganić :)) tak wiec droga X zamiast kosteczki czekolady zjedz kilka rodzynek , ze dwie suszone sliwki albo najzupełniej na swiecie zacznij suszyć na kaloryferze plasterki jabłek. tym sposobem uzyskasz owocowe chipsy slodkie i zdrowe. Jest jeszcze jeden plus :)) suszone jablka i sliwki to naturalne przeczyszczacze .:)))

Gość lusi 555
dobrze że poruszyłaś ten temat ja też muszę przychamować z tymi słodyczami troszkę się zagalopowałajm jak nigdy jutro idę po chrom ostatnio mi pomógł jak brałam regularnie nie miałam ochoty na słodycze a dziś przy niedzieli ciasto,czekolada ale mnie muli fuj łe

Gość lusi 555
dzis już nie patrz na słodycze jutro idz do apteki ja też to zrobię nie jesteś sama

Gość słodka dziurka
mnie tez muli...:O pije teraz wode zeby jakos to z siebie wypłukać bo szczerze mówiąc to mi niedobrze... no zobaczymy,kupie chrom... a z tą glukozą to nie wiem... dziekuje za odpowedzi!:) i proszę o jeszcze!

Taki maly off-topic: jest w moim miescie sklep nazwany \"Slodka dziurka\". Zawsze jak kolo niego przechodze, skreca mnie ze smiechu :D