Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijka-linijka

Gowniarskie pytanie,ale tylko pozornie...

Polecane posty

Gość lilijka-linijka

Pozory, bo gowniara nie jestem ;) .Poprostu nie zajmowałam sie tymi rzeczami gdy nie powinnam.I mam teraz kilka pytan, ktore dadza wam zapewne duzo smiechu (ze mnie). Mam 2 pytania,eh troszke mi głupio,ale cóz... 1.Jak zakładac prezerwatywe-trzymac koncówke, i rozwijac az do nasady ? 2.Oczywiscie wiem z czego składaja sie narzady intymne mezczyzn, jednak mam pytanie apropo napletka i jego polaczneia z przyjemnoscia faceta.Tzn ;) - jaka kolwiek przyjemnosc mezczyznie mozna sprawic sciagajac go?Czyli jesli np chciałabym (kolokwialnie mowiac) zrobic mu dobrze reka musiałabym go sciagac i zakładac??czy wystarczy sunac po nim?Pewnie niezłe samwy smiechu macie,ale ja naprawde nie wiem :) ...nawiazujac do napletka, jak sie go sciaga i nakłada???wystarczy ze bede suneła reka i sam sie bedzie sciagał?? kurcze sama sie usmiałam z braku wiedzy, eh pozdrawiam, prosze o madre wpisy :*

Gość mąre wpisy
ad1. Na co chcesz zakładć tę prezerwatywę? ad.2. Co to jest napletek?

Gość zobacz sobie jakis film

Gość a od czego jest ten facet
niech cie nauczy

Gość uświadamiam
nikt nie wie? no no. W każdym opakowaniu prez. jesd dokładna instrukcja. Robisz tak jak piszesz, trzymasz końc€wkę i rozwijasz na penisa. Jak zciągasz skórkę i ukazuje się główka penisa nie powinnaś już jej ponownie naciągać:)

Dzisiaj mam dobry dzień więc będę miły :-) Najlepiej jak przedmówca Cię nakierował-ustami!! Facet ręką sam może i zrobi to sobie na 100% lepiej :-) A jak to jest dokładnie pytać nie musisz-kobiety to mają we krwi (jak mężczyźnie minetke:-) )

Gość uświadamiam
główka jest najwrażliwsza więc skup się na molestowaniu tylko trzonka:) powodzenia

Gość uświadamiam
Ogórek, racja, mamy to we krwi!:)

Gość trzeba
naciągając prezerwatywę wypuśić powietrze ze zbiorniczka na gorze prezerwatywy, inaczej może pęknąć główka sama sie odsłąnia kiedy jest wzwód, napletek się ściąga sam,potem można ręka nasuwać i zsuwać i jeszcze inne rzeczy robic Powodzenia

Gość nie prawda
faceci wcale nie mają minety we krwi! wydaje się, ze to najprostsza rzecz na świecie, ale niektórym to kompletnie nie wychodzi.. wypowiadajacym sie panom nie życzę porazki, ale zbytnia pewnosć siebie nie popłaca;)

Gość uświadamiam
Do wpisu powyrzej najlepiej niech go tobie zaaplikuje w oczodół ewentualnie w ucho na sucho 🖐️ pozdro