Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co_robic

Czy ta znajomosc ma sens ? Pomozcie!!

Polecane posty

Gość nie_wiem_co_robic

Czesc. Otoz mam problem(?). Niedawno poznalam chlopaka.1,5 miesiaca temu. Bylo to tak: poszlam z kumpelami do klubu. Poderwala tam faceta ktory byl z kolegami. Zaczeli ze soba rozmawiac, a ja bylam z druga. Potem dowiedzialam sie ze tamci wymienili sie numerami. Koles zaproponowal po paru dniach spotkanie, ale w czworkę, on wzial kolege, a kumpela mnie. Poznalam jego kolegę, ktory jak sie okazalo tez byl w tym pubie i caly czas mnie obserwowal bo mu sie BARDZO spodobalam. Dowiedzialam sie o tym potem gdy bylismy sami. Osobiscie bym zdziwiona i to maksymalnie bo niczego nie zauwazylam w klubie :p Potem spotkalismy sie w 4, gosciu, spodobal mi sie tez i wszystko bylo pieknie. Tamci tez sie spotkali. Potem nagle nastala cisza. Nie odezwal sie, po czym po 2 tygodniach zadzwonil do mnie ze cudem zdobyl moj numer telefonu bo jego telefon mu okradziono gdzie mial zapisany a na dodatek dostal nagla, z dnia na dzien oferte pracy w Poznaniu. Jestesmy ze Slaska. Powiedzial rowniez ze bardzo mu zalezy by porozmawiac o nas. Zgodzilam sie ale bylam bardzo znowu zdziwiona ze tyle sie natrudzil. Spotkalismy sie, przyjechal i zapytal czy chce byc z nim bo on bardzo chce ale niestety narazie do stycznia na odleglosc a pozniej zgodnie z umowa ma prawo przeniesc sie spowrotem na slask. Zaznaczyl ze dla mnie TYLKO przeniesie sie, a narazie bedzie przyjezdzal co 2 tygodnie , jesli zgodze sie z nim byc - bedzie mial cel przyjezdzania, a jesli nie chce to ulozy sobie Tam zycie na nowo. Ja oczywiscie zdziwiona :P ale obiecalam ze bede czekac :) Dzwoni pisze, teraz przyjechal, widac ze mu zalezy i wczoraj wyznal mi milosc. We mnie wstapily watpliwosci czy on rzeczywiscie traktuje mnie powaznie ? Bo kto po 1,5 miesiacu znajomosci wyznaje milosc ? Boje sie ze ma nie takie jak mowi zamiary... co robic ?

Gość nie_wiem_co_robic
skad ta pewnosc ?

Gość nie_wiem_co_robic
doradzcie :(

Oj, może sie chłopak zakochał, a wy zaraz \"przelecieć\". :O Chłopakom też się to zdarza. Rzadko, bo rzadko, ale jednak. Daj mu szansę.

Gość nie_wiem_co_robic
No wlasnie, bardzo rzadko sie zdarza :O

może i bardzo rzadko się zdarza, a jeśli to własnie ten rzadki przypadek??? daj chłopakowi szansę! poczekaj, zobacz jak sytuacja sie rozwinie! przeciez nie musisz iść z nim do łóżka! nikt Cię do tego nie zmusi, a on jak kocha to poczeka, a jak będzie nalegal to znaczy, że chciał Cie tylko przelecieć (jak to ktoś napisał) Ja osobiście wierzę w to pierwsze ( taka romantyczka ze mnie :) ) pozdrawiam i powodzenia życzę :)