Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggiee

Pragnę miec DRUGIE DZIECKO, ale...

Polecane posty

Gość Maggiee

Mamy z mężem już wspaniałego Synka. Ma trzy latka i myślimy, że już najwyższa pora na rodzeństwo :). Tylko jakoś cały czas jeszcze odkładamy ciążę. I tak jak myślę to sama nie wiem do końca dlaczego. Czy chodzi o dobre przygotowanie się do kolejnej zmiany w życiu :), czy może to jest znak, że mamy jakieś obawy:(. Macie też tak???

My zdecydowalismy sie na drugie teraz czyli po 8 latach bo tyle ma corka...i jak narazie niestety juz pol roku sie staramy i... nic:( Moze nie ma co odkladac tej decyzji w nieskonczonosc skoro chcecie miec wiecej niz 1-dno dziecie.Czas niestety nie dziala na nasza korzysc a jak widac to ze przy poprzedniej ciazy bylo wszystko super i z zajsciem i z sama ciaza jeszcze niczego nie gwarantuje bo jak widac nie przeklada sie to na obecne proby..

Gość Maggiee
Oj niestety masz rację... Ale oczywiście trzymam kciuki i życzę powodzenia. Nie trac wiary. Musi się udac.

:):)-No jak widac sama jestem przykladen ze jednak sa \"tysiace \"rzeczy ktore ograniczaja taka decyzje w obecnym swiecie.Trzeba poprostu wieczorkiem z chlopem sobie przy winku dobrym usiasc i pogadac tak od serducha jak ja to widze a jak widzisz to Ty.Niedomowienia to najgorsze co moze byc:) Jesli wspolnie wiemy czego chcemy to i decyzje latwiej podejmowac i potem nikt nikomu nic nie wyrzuca ...:) A za zyczenia bardzo dziekuje przydadza mi sie teraz bardzo.Ale nie trace nadzieji i bede walczyc:D

Gość Glominka
Ja jestem taka, że muszę mieć poukładane wszystko. Jak gdzieś wyjeżdżam to listę muszę mieć przygotowaną co wziąć, żeby o czymś nie zapomnieć. A co mówić o dziecku. Mąż przebąkiwał o drugim zaraz po urodzeniu córki, a ja musiałam się jakoś z tym przegryźć. Moim takim głównym na "jeszcze nie" było mieszkanie z teściami, praca, przygotowanie pierwszego dziecka na przyjście malucha. przeprowadziliśmy sobie, z pracą zaplanowałam jak to ma być i .... mamy 4 miesięcznego synka (za 2 godzinki z hakiem mija mu 4 m-ce), jestem bardzo szczęśliwa. Córeczka ma 5 lat.

Gość Maggiee
Kobietki i Mamusie! Piszcie coś na ten temat...

ja własnie zaczne sie starac za rok Patrys bedzie miał dwa i pół i sie dozytałam ze to faajny okres na drugiego dzidziusia i juz raczki zacieram na mysl o tym ze bede w ciazy.....

juz sie nie moge doczekac to wpychanie sie w kolejki pełne ludzi to zrzucanie innych w autobusach co tam jeszce mi sie nalezy bo nie wiem