Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuula21

Jestem taka szczesliwa!!!termin07.07.2007

Polecane posty

Gość kasiuula21
ostatnio miesiaczke mialam jakos 24 wrzesnia to chybamusze zmienic lekarza

Gość TTTTTT
jak ty to liczysz channah?to jakies chinski kalendarz?

Gość jaaaaaaa
hmmm chiński powiadasz?to mój lekarz chyba jest chińczykiem, bo mi tak liczył termin porodu :) i w sumie za wiele się nie pomylił :)

Gość do autorkiiiii
cos chyba krceisz owszem , mogłabys teraz byc w ciazy ale na usg niestety gin nic nie zobaczy na tym etapie.... ba jesli termin masz na 7 lipca to poczęcie mogło nastąpic niecały tydzien temu..... wiec dziecko zastanow sie co piszesz!!!!! channach Ty masz racje z 40 tyg no ale autorka cos kreci

no dlatego ja sie tez zastanawiam ktore usg wykrywa tek wczesna ciaze? a poza tym to autorka napisala ze ostatnia @ miala 24 .09 to tak czy siak ma zle obliczony termin.

Gość ale bzdura
coś bedzie widac na usg dopiero w 4 miesiącu... młoda do nauki!

Gość ale bzdura
tygodniu... hehe

Gość moleczzka
kasiula 21 to jednoczesnie gosia19..raz dopiero sie zareczyła, a tu widze, ze juz od 3 miesiecy jest w ciazy..co za chore dziecko

Gość do autorkiii
to wlasnie jest tak jak jakies iditki chca za wszelką cene załozyc topik na kotrym beda pisa c ludzie.... no i wymysliła..... z tym ze jak ja będę miała termin na lipiec to napewno sie tutaj nie wpisze:P

Gość Ta ciąża jest wymyślona
na topiku o ślubach ma nicka gosia19 i nie ma męża ani dziecka, chyba ta dziewczyna jest chora, skoro wymyśla ciąże i męża, ja sie takich chorych ludzi boję :( Po co autorko zmyślasz takie głupoty ?????????????? to jest chore

Gość kasiuula21
przepraszam bardzo ale ja nie jestem ta gosia19 o co wam chodzi to nie wiem ,ale ok a nie bylo mnie na kafejce bo mam co nie co do roboty i nie jestem 3 miesiace w ciazy

Gość ojoj ups
piszesz ze jestes w pierwszym tygodniu dizewczyno jakie usg pokazuje tak wcześnie ciąże!!!!???ha ha ha

Gość kasiuula21
:/:/ ojj to ja zle napisalam nie dalam niechcacy przed tydziem 4 ma 4tydzien i troszke czy miesieczgo dzieca tez nie mozna wykryc?

Gość do autorkiii
idz sie dziecko walnij w łeb i nie zawracaj dupy

Gość do autorkiii
poza tym jak gin powiedzial ci ze masz termin na 07.07 to nie mogl jeszcze ciezy zobaczyc bo to nie jest mozliwe poza tym ostatnia data twojej @ mowi co innego a teraz jak mpiszesz ze to ponad 4 tgydzien to juz wogole jestes popierdolona idiotką pa do szkoły i nauczyc sie liczyc a nie w ciaze zachodzic

Gość korkodyl
termin bardzo ładny, ale dzieci, które się wtedy urodzą... to dopiero są w fazie produkcji ;) no może pierwsze podziały komórkowe mają za sobą...