Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka212

slub zimą -jak rozgrzać gości do czerwonośći?

Polecane posty

Gość ewelinka212

17 luty! nie mamy zespolu ,sukni, garnituru , wodki bla bla....mamy termin ,sale weslena i kisedza . Jestesmy za granica i wszystko zalatwiamy poprzez rodziców telefonicznie. Prosze o rady , pomysły jak uatrakcjyjnic ten dzien, co można zrobić ciekawego zimą, jak rozbawic gosci niebagatelnie, moze ktos z was czyms zaskoczyl gosci ? dzieki za pomoc :)

Gość agulka27
Hej! jak przeczytalam twoj post to smiac mi sie zachcialo bo wszytstko sie zgadza z nasza sytuacja. Tez bierzemy slub 17 lutego, mamy sale, ksiedza, nie mamy sukni garnituru, zespolu wodki itd....I tez mieszkamy zagranica i zalatwiamy szytstko telefonicznie przez rodzicow. Skad jestes? Nie z USA przypadkiem?

Gość bajlando
byłam kiedys na takim weselu "zimowym" . Było fajnie ! Tak naprawde to nawet nie zwracało sie uwagi że za oknem zima ( też luty). Z atrakcji to były sztuczne ognie , ale nie uważam tego za trafiony pomysł . Bo były one po oczepinach , a średnio fajnie jest wychodzić w pantofelkach na snieg :( Ale fajny był pomysł z grillem . Jedeno z dań gorących było z normalnego grilla - normalnie kelner stał na dworzu i grilował. Troche lata się przyponiało :) Fajnie było na drugi dzień , na poprawinach . Jak już wszyscy poprzebierali się , to młodzi zorganizowali kulig razem z pieczeniem kiełbasek na ognisku Fajnie było . Potem wróciliśmy do sali na traduycyjne poprawiny.

Gość kulig kulig kulig
tylko potrzebna będzie każda ilość grubych kocy i wódki, postój co pare minut i polewacie, żeby nie zmarzli, a po powrocie dla każdego na szybko herbata po góralsku ze spirytusem i gorący rosół.

Gość ewelinka 212
AGULKA ja mieszkam w pólnocnej irlandii, a w polsce z lubelskiego. Miło słyszec , że ktoś jeszcze boryka sie z takimi problemami :), nie jestem sama czyli. Właśnie co planujesz na swoj śłub, z tym kuligiem to fajnie ale to raczej na poprawiny a ja poprawin nie chce zbytnio , jak juz to takie w najbliższym gronie, myślelismy o szole tańca zeby jakąś tu wytńczyć gorrrącą salse, ale gdzie ja tu pójde ? wiec jak wrócimy to bedzie 3 tyg na wszystko!!! i napewno nie nauczymy sie tego w 3 tyg? może znacie jakieś zabawy czy coś takiego ..no z jajem poprostu.??? agulka powodzenia

Gość agulka27
hej ewelinka! Nic szczegolnego nie planuje, zadnych wyjatkowych atrakcji dla gosci. Mamy juz fotografa, kamerzyste i zepol, ktory pewnie wymysli jakies zabawy. Zostala jeszcze suknia slubna i garnitur do zaltwienia, ale to juz w Polsce. Bede miala wiecej czasu na zalatwianie tam spraw, bo lece do Polski na poczatku stycznia. Nie chce zadnych poprawin, najwyzej obiad w domu dla najblizszej rodziny.

Gość agulka27
jestem z podkarpacia, na pograniczu lubelskiego. A co do salsy, my z mezem (wzielismy tu slub cywilny rok temu) chcemy kupic CD na ebay.com do nauki salsy i sami w domu cwiczyc.

Gość ewelinka 212
też nad tym myślimy, tylko , że mój przyszły mąż ma 2 lewe nogi......chyba ciężko będzie samemu się nauczyć... Pomysły proszę, najlepszy nagrodzimy wycieczka do pięknego i niepowtarzalnego miasta Belfast...(żart)