Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam troche

Dlaczego polowa z obecnych tu kobiet jest tylko po to,

Polecane posty

zeby zdenerwowac, wysmiac i upokorzyc inne? Dlaczego sprawia to im taka chora satysfakcje?

moze to dlatego ze swedza je odbyty?

Gość NIECH ZGADNE O KIM
mowa net-ar

Gość a weź się
to nie tak - niektóre topiki, wypowiedzi są tak naiwne, że trudno się nie wściekać

moze i naiwne, ale wiesz - nie jestes w stanie ocenic sytuacji innej osoby. Mnie zycie nauczylo, ze nie ma nic bardziej blednego niz ocenianie innych patrzac przez swoje doswiadczenie... Przeciez kazdy ma inny punkt widzenia. Co nie znaczy, ze gorszy. A tu sie przyjal zwyczaj oceniania innych. A dlaczego nie wystarczy PORADZIC? Nikt nie ejst w stanie poznac sytuacji innych na podstawie jednego zdania napisanego na forum...

Gość 0 Rh minus
no własnie,net-ar!!!! jestes tu niechciana i znienawidzona,przenies sie na inne kafe!!!wynocha!!!tez mam dosc czytania twoich zlosliwych komentarzy, jak traktujesz innych okropna babo

Gość a weź się
A GDZIE TU NET-AR?

przyznam ze jest tu troche osob -\"od zloszczenia\" czasem i ja dostaje za to ze sie odzywam na forum;) widac niektorym sie nudzi i przesiaduja na kafe zeby zloscic ludzi- moze to ich terapia:)

mnie net-ar zupelnie nie przeszkadza:). ja dostaje od niej normalne odpowiedzi:) przeszkadzaja mi pomaranczowe nicki ktore obrazaja innych. nie przedstawia sie tylko oukrywaja- ech. jesli ktos wystepuje pod pomaranczowym nickiem i pisze \"mnormalnie\"- nie obrazajac nikogo - to ok- rozumiem.