Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buśka

CO NA KACA???

Polecane posty

Gość jojo1980
na kaca dobry jest orsalit, bo uzupełnia elektrolity. nie smakuje jakos szczególnie dobrze, ale warto to w siebie wlac. poza tym warto sie wyspac, a potem porzadnie przewietrzyc.

Gość a moze by tak poprawic wzrok
Na kaca zawsze pomaga ciezka praca kochani:)

Gość Na kaca
zawsze najlepsza jest ciezka praca,bardzo dobry sposób,wiecej pił nie bedzie jak sie poczuje taki słąby,zobaczy co z nim robi wóda hehe

Dlaczego tak uważasz??? Wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko umieć z tego korzystać... Trzeba umieć pić!!

Gość łondaaaa
na kaca mozna wypić sobie orsalit, to taki płyn nawadniajacy do stosowania przy wymiotach i biegunce, uzupełnia elektrolity. pomaga kiedy kac nie daje wstać i żyć. trzeba sie tylko przemóc, bo to słone jest.

Gość gorzka czekolada z mlekiem
NAAAJLEPSZE NA KACA POWIETRZE Z POMPKI DO MATERACA :d A TAK POWAZNIE TO SOADA NAJLEPSZA, 1 ŁYZECZKA SODY OCZYSZCZONEJ NA SZKLANKE WODY I PO KACU :p

Ja tam trzymam się 2kc! na mnie zawsze działa, i jak dotąd nie spotkałam skuteczniejszego, łatwo dostępnego środka!!

Marion_Silver no to przypij piąteczkę! oj znaczy przyBij :p też zawsze na imprezki biorę moje sprawdzone i niezawodne 2kc :)

dokładnie 2kc górą!! taki fajny środek jest dostępny i nie rozumiem dlaczego ciągle ktoś pisze, że ma kaca, jakie są sposoby itp. Do sklepu i robić zapasy!!! ;P:P

popieram! ja zapasów w tym momencie mam jeszcze na jakieś trzy imprezki :D i nie wyobrażam sobie żadnej imprezy bez 2kc, po co się męczyć :p

Gość heaaaaahaaa
A ja sobie wyobrażam forum bez spamu. WON!

Gość heaaaaahaaa
P.S niunia, już zgłaszam twój spam na innych forach, więc lepiej szybko goń po zapłatę

hej, 2kc też mi się zdarzyło brać i jest ok więc nie rozumiem, o co chodzi?

ja od niedawna jestem do tego 2kc przekonana. Wcześniej go nie znałam, ale od początku maja gdy zaczęłam go brać czuję ogromną różnicę.... Bez porównania jest lepiej gdy się weźmie 2c .

właśnie się przekonałam:) teraz polecam 2kc znajomym, niektórzy na początku w to nie wierzą ale ich strata:p

na każdego działa co innego, na mnie sok pomidorowy i orsalit - uzupełnia elektrolity, a to ważne po wypiciu alkoholu, woda do picia i czekanie aż będzie lepiej

Gość lady bronka
spora ilość witaminy c i orsalit z elektrolitami. mnie pomaga też "śmieciowe jedzenie" ;)

Gość krokusek111
po tym orslaicie to tylko głowa bardziej boli, 2kc musze wypróbować

to próbuj akurat jest ciepło i jak spróbujesz i się przkonasz to na imprezce podczas wakacji uchroni Cie od niejednego kaca

to próbuj akurat jest ciepło i jak spróbujesz i się przkonasz to na imprezce podczas wakacji uchroni Cie od niejednego kaca

probowalam roznych rzeczy, ale chyba 2kc jest najlepszy. dzien po moze pomoc tylko rosół.

Gość wcef13f13
kiwi