Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buśka

CO NA KACA???

Polecane posty

Gość Hanka_co
Na kaca jest najepsza praca moje drogie! Ale jak pracy nie ma to ja popijam sobie energetyka Black i po 30 minutach kac przechodzi. zawsze na weekend mam kilka sztuk w lodówce.

Gość Canadda
sok z kapusty kiszonej ale takiej bez chemii czyli od 'baby' z targu albo ekologiczny, niektóre firmy eko maja w swojej ofercie, np. Rabenhorst - swietnie dziala!

Gość vvaass
Brałem na początku na kaca Alcostopex, ale zauważyłem, że po takim napoju w ogóle nie mam chęci na alko. Byłem w podobnej sytuacji, bo w czwartek i piątek imprezowałem, później butelka wina po robocie, w weekendy chlanie ze znajomymi. Ciągle mnie głowa bolała, zero spokoju w życiu. Wpadłem w lekką paranoję. Znalazłem namiar na ten produkt gdzieś na FB w dyskusjach AA. Podobno dobrze działa w wielu przypadkach i w profilaktyce. U mnie kac po tym ustępował dość szybko. Lżej jest na psychice, jeżeli korzystasz z takiego naturalnego wspomagacza.

Gość jjaaacckk
Ja po dwoch dniach chlania wypilem red bulla na kacu.Nie polecam nikomu odjazd jak po dragach az sie pozygalem masakra.

Gość wojcieszek
ktoś wyżej wspomnial o soku z kapusty od rabenhorsta, ja tez lubie ta firme, ale na kaca to polecalbym raczej ich smoothiesy, np DETOX. mega owocowe, świeze i od razu stawiają na nogi!:D

Gość Ewka9292
Na kaca niby najlepsza jest praca, ale... ja źle znoszę skutki imprezowania, więc o pracy nie ma mowy. Koleżanka poleciła mi Riposton. Dwie tabletki rozpuszczamy w wodzie, pijemy i po godzinie czujemy się jak nowo narodzeni. Serio. Ból głowy przechodzi szybko, nawodniony organizm nie cierpi na zawroty głowy i nudności. W smaku jest ciekawy, taki słodko-słony, bardzo orzeźwiający. Nic mnie do tej pory tak nie postawiło na nogi.

Gość gość
ja nie wiem co to kac bo nie pije

Gość gość
na kaca to tylko trabka z materaca :D

Gość gość
Czy korzystał ktoś z Litorsal Alko-Detox? Terazpojawił się w aptekach i nie wiem czy jest to produkt wart uwagi.

Gość w_miasto

Tak, ja tez rabenhorst piję. Plus do tego porządne sniadanko z jajem i góra szczypiorku mniaammmxD

na kaca dużo wody, jakiś napój z cukrem (herbatka lub cola) no i niestety ale tłuste jedzenie. warzywa też nie zaszkodzą.

Gość Matylda564

A ja zwykle stosuję 2KC. Tabletki można kupić w aptece albo na stronie producenta. Zawierają one specjalnie dobrane składniki – kwas fumarowy i bursztynowy, wyciąg z opuncji figowej, witaminę C i glukozę. Znacznie zmniejszają dolegliwości związane ze spożyciem alkoholu. Tylko ważne jest to, aby tabletki brać zgodnie z ulotką – przed, w trakcie i po imprezie. Wtedy dają najlepsze efekty. Wiele osób narzeka, że nie działają jak należy, ale okazuje się, że nie stosują środka zgodnie z zaleceniami.. :classic_smile:

Gość jerrczewski

Ciężko o jedną sprawdzoną metodę na kaca. Ostatnio szukałem czegoś co naprawdę działa i trafiłem na medycznydetox.pl . Dojeżdżają do klienta, podają kroplówkę i stawiają na nogi. Oczywiście pełna anonimowość. Korzystałem raz i powiem Wam, że naprawdę warto. Miałam srogo zakraplany weekend a sprawili, że czułem się jak nowo narodzony.