ernest1237 0 Napisano Październik 16, 2006 Moja dziewczyna skonczyla 3 dni temu drugie opakowanie Logestu ..zgodnie z teoria lekarza powinna dostac miesiaczke 1 dzien po zakonczeniu opakowania.. dzisiaj jest 3 dzien po przerwie.. a okresu nie dostala... po ilu dniach podczas przerwy tygodniowej powinno sie dostac miesiaczke?i czy jest mozliwosc aby dostac ją np dzien przed rozpoczeciem 3 opakowania lub w dniu rozpoczecia 3 opakowania.. prosze pomozcie... !!! bardzo sie denerwujemy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cludi_alb 0 Napisano Październik 16, 2006 nie martw sie dostanie po tabl. tak bywa, ze dostaje sie kilka dni po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 16, 2006 tak to jest możliwe...ja dostaje 3 dnia po ostatniej tabletce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gyjgfyjfgh Napisano Październik 16, 2006 ja dostaje dopiero na 4 dzien po odstawieniu, nie ma co sie martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 16, 2006 JA DOSTAJE 5 DNIA... NIE MARTW SIE!!! JESLI NIE DOSTANIE PRZED KONCEM 7 DNIOWEJ PRZERWY, WTEDY BEDZIESZ SIE MARTIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja n Napisano Październik 16, 2006 ja dostaje 4 dnia po odstawieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach