Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie to jest

NIe wiem dlaczego czuję się fatalną kochanką

Polecane posty

Witam serdecznie ! Nie wiem dlaczego, ale mam właśnie takie wrażenie i to są tylko moje odczucia, mój mąż mówi coś zupełnie odwrotnego. Uwielbiam pocałunki, pieszczoty, sex, rozmowy o seksie itd. Oboje jesteśmy młodzi - ja mam 24 lata, On 27. Mój problem zaczyna się od tego, że mam świadomość, że mam mniejsze potrzeby seksualne niż mój mąż, wiem o tym, ale nic na to nie mogę poradzić. A moje drugie zmartwienie jest takie, że jak czytam o różnych wyczynach, wygibasach itd., to czuję, że ze mną jest coś nie tak. Tak naprawdę mam jedna pozycje, od której lubię zaczynać, później mogę zmieniać, ale ta jedna pozycja pozwala mi się dostatecznie rozluźnić, by czerpać przyjemność z seksu. Chyba jestem do bani, nie wiem. Może to ja mam coś z głową, skoro mój mąż twierdzi, że uwielbia mnie, moje ciało i sex ze mną??

Słuchaj tego czy twojemu mężowi jest z toba dobrze jesli mowi ze tak to widac tak jest...wazne tez czy ty jestes zaspokojona jesli jestescie oboje zaspokojeni to luzik.....jest wszystko ok

Pandeczko, dzięki, że się odezwałaś. Tutaj można znaleźć tyle wypowiedzi kobiet, które są niezadowolone ze swoich partnerów, że są egoistyczni itd. Mój mąż jest naprawdę cudowny. W kontaktach seksualnych czuję jego miłość do mnie. Szczerze mówiąc On zawsze znacznie bardziej w łożku dba o mnie niż o siebie i dlatego pojawiają mi się takie myśli. Są babeczki, które stają na głowie, by zadowolić partnerów i żeby było z urozmaiceniem i ciekawie, a parterzy są oschli i egoistyczni. Mój jest bardzo dbający o mnie, a ja jestem jaka jestem i zaczęłam się zastanawiać, co powinnam zrobić, by bardziej Go wynagradzać za to jaki jest...

mysle ze wynagardzasz go juz tym ze jest mu z toba dobrze skoro ci to mowi. nie masz sie co martwic a faceci to tacy sa ze chca zaspokoic kobiete bo wtedy czuja sie spelnieni. a jak kobieta po takim seksie czuje sie nie zadowolona to facetowi kotry kocha swoja kobiete jest zle bo nie zadowolil jej tak jak ona by tego chciala. odpowiedz sobie na pytanie czy jemu i tobie jest dobrze. jesli tak to super.. mozecie sobie urozmaicac zycie seksualne, roznymi pizycjami, przyrzadami, ogladac razem filmiki poprostu sie bawic i dawac sobie milosc i przyjemnosc nawzajem. pozdrawiam

Dzięki Pandeczko, chyba wyolbrzymiam swoje problemy. Co do urozmaiceń, to mamy coś takie co bardzo lubimy, lubimy zabawną bieliznę. Nie chodzi tutaj o bieliżnę z sex shopu, ale np. o bokserki z zabawną "pikantną" aplikacją, nawet ostatnio kupiłam takie bokserki mężowi:) Pandeczko, zgodnie z Twoją radą, postaram się nie dołować tym, że lubię fajny leniwy sex, a nie wyczyny na lampie 5 razy dziennie:) Dzięki

Pozdrawiam Cię również:)

Gość faggas
a lubisz robic loda ? a przyjmujesz sperme na cialo ? a lykasz od czasu do czasu ? to sa wazne rzeczy .. jak to robisz, jestes ok

Zastanawiam się dlaczego zawsze tutaj pojawiają się tego rodzaju pytania. Owszem lubię sex oralny, ale bez specjalnej perwersji....

Gość faggas
no wlasnie.. jak sie martwisz czy jestes dobra kochanka, to pomysl o moich pytaniach ...

Faggas, a czy mogę zapytać, czy masz żonę, bądź stałą partnerkę, którą kochasz??

Gość pandemia sexu
Ten Wasz sex jest taki za bardzo delikatny ,dlatego nie masz zawsze ochoty. Taka jest natura kobiety,chyba jakis atawizm ,ze kazda kobieta potrzebuje ,zeby ja od czasu do czasu porzadnie zerżnac.Wtedy nie bedziesz miala takich pytan i nie bedziesz mogla sie doczekac nastepnego razu.

Pandemio, dzięki za Twój głos w dyskusji, przyznam, że nie chyba brutalny sex przyniosłby odwrotny skutek, nie wiem...

miało być, że chyba...

Gość pandemia sexu
Nie mowie o jakims brutalnym seksie ,ale takim ,w ktorym jest miejsce i na jak to okreslacie mizianie ,ale tylko do pewnego momentu .Potem juz musi byc ostro ,a nie zwykle ,az do znudzenia w te i we wte.

Gość pandemia sexu
Kobieta musi poczuc dzikie pozadanie.Tak zawsze bylo ,ze jak samiec dopadl swoja zdobycz ,to nie bawil sie za bardzo ,bo ktos go mogl ubiec.Dlatego sex to byl akt na pewno gwaltowny i oczekiwanie takiego zostalo przeniesione w genach do naszych czasow.Natury nie zmienisz.

do pandemia seksu=====> ale musisz brac pod uwage ze nie kazdy ma taki temperament i takak rządze.....przeciez napsaila ze mezowi jest dobrze i jej to mowi jej rowniez....wszystko jest ok.....kazdego seks jest inny i nie jest powiedziane ze ten taki porywczy jest najlepszy bo niekotrzy lubia delikatnie....