Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczone serce88

prosze zajrzyjcie

Polecane posty

Gość zrozpaczone serce88

czy wyleczyl sie ktos kiedys z was z impotencji???????????czy jest to mozliwe?????????nie wysmiewajcie sie prosze,odpowiedzcie szczerze...pomozcie!!!

Gość serwis
na pewno można, wystarczy wsparcie ukochanej osoby i pewnie jakieś medyczne wsparcie :)

Gość zrozpaczone serce88
biore leki i narazie nic....mial ktos kiedys podobnie??????wyleczyl sie??????????pomozcie jak mozecie!!!!!

chlopie , czy ty jestes rocznik 88 ? i masz takie problemy ? a kto ci taka diagnoze postawil , jesli moge zapytac, i czym sie to objawia ?

Gość Portugalilainen
Ha, nie panikuj, najprawdopodobniej problem tkwi w psychice. Zreszta wiekszosc przypadkow tzw impotencji to kwestia psychiki. Ja sam mialem ten problem i panikowalem ze mam problem, a jednak okazalo sie mozna z tego wyjsc i znow mam ochote na seks i nie mam problemu z czlonkiem. Bo to w ogole nie on byl problemem, tylko ja i moja psychika. Najlepiej idz do psychologa-seksuologa.

Gość zrozpaczone serce88
dluuuuuugo juz mam ten problem,nie osiagam wzwodu,u seksuologa bylem i nic portug.....dlugo to u ciebie trwalo???/brales jakies leki???/

Gość zrozpaczone serce88
dluuuuuugo juz mam ten problem,nie osiagam wzwodu,u seksuologa bylem i nic portug.....dlugo to u ciebie trwalo???/brales jakies leki???/

Gość slodkadziurka..
ludzie on ma dopiero 18lat...jeszcze nie nauczył się bawić i uzywać dzyndzla....trening tylko trening i będzie dobrze....;)

Gość wyluzuj młody
Niewiele tracisz. Ruszanie tyłkiem jest nudne. I troche bez sensu.. ;)

Gość Portugalilainen
zadne leki, po prostu zmienilem podejscie do seksu i do siebie. Pozbylem sie poczucia winy i wszystko wrocilo do normy. Moj problem byl taki ze sie za bardzo koncentrowalem na partnerce, chcialem sobie i jej cos udowodnic, ale to dluga historia. Generalnie wszystko w psychice, zadnych lekow.

Gość zrozpaczone serce88
odp na pyt---lat 35,jak jestem z kobieta brak ma ktos podobny problem???????????pomozcie

Hmm. czyli wnioskuje ze sam sobie mozesz postawic bez problemu ... Czyli ze sprawa jest czysto psychiczna ... Czy tak jest ? Mow chlopie smialo i wytlumacz wiecej, co sie tak czaisz skoro jestes anonimowy ... A probowales viagre ?

Gość zrozpaczone serce88
tworek probowalem....leki mi nie pomagaja nie wiem co jest,co robic????????????????wyleczyl sie ktos???????