Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther18

caly czas jestem senna i otępiała co robić???

Polecane posty

Gość esther18

to trwa juz od pol roku i coraz bardziej mnie meczy, bo nie moge normalnie funkcjonowac, na dodatek nie wiem od czego to jest, jkesli chodzi o zdrowie to mialam robione badania miesiac temu i bylo wszystko ok, please poradzcie cos i powiedzcie od czwego moge sie tak czuc? mam 18 lat

Gość a robiłaś badania na tarczycę
?

Gość esther18
nie nie tobilam myslicie ze to moze byc od tarczycy?

Gość rewelacja.
zmus sie do uprawiania sportu badz codziennie maszeruj, maszeruj a nie spaceruj jakies 30min. cisnienie sie podniesie, tetno rowniez i przestaniesz byc ospala :)

Gość to może być niedoczynność
tarczycy. Czy masz oprócz tego jakieś inne objawy np. uczucie zimna, apatia, wzrost wagi ?

Gość esther18
wiec tak: mam zaparcia czeste, kolatanie serca, czesto jest mi zimno, dosyc duzo jem ale mimo to nie tyję, no i czesto boli mnie gardlo

Gość pppppsssseeeeuuudddoonnniimmm
jest mi chronicznie zimno, spie po 14 godzin i sie nie wysypiam, nie mam sily na nic, robi mi sie slabo . waga jest ok. czy to moga byc hormony tarczycy?

Gość udajcie się obie do lekarza
1 kontaktu i poroście o skierowanie na badania tarczycy. Nie wiadomo co Wam dolega ale jeśli to tarczyca, to trzeba leczyć.

Gość w2erona
przy niedoczynności tarczycy raczej się tyje( w przeciwieństwie do nadczynności) występuje też apatia, senność ale nie kołatanie serca

Gość babbajagga
A wogóle robiłaś jakiekolwiek badania , chociażby morfologię ??? MOże masz anemię?

Gość babbajagga
No tak, mioałaś, a może ciśnienie? Tu sport załatwiłby sprawę

za duzo spisz---> 14 godzin??? na jak spie za duzo czyli nawet 10 godzin to sie czuje gorzej niz jak bym niedospala. jak spie za duzo to caly dzien mam zrabany i wtedy mi sie nic nie chce. pouprawiaj troche sportu wychodz na swierze powietrze---> po prostu moze to byc niedotlenienie

Gość esther18
wiec tak: zrobilam sobie badania na tarczyce mam wynik 2,43 norma to 0,4-4,0 wiec z tarczyca wszystko jest dobrze a ja nadal czuje sie tak jak sie czulam, jakie badania mam jescze zrobic, co mam zrobic, poradzcie please

Gość esther18
ok ale ja bym chciala wiedziec jaka jest przyczyna takiego stanu i ja wyleczyc

Gość Sielo
Może to objawy wczesnej depresji...?

Gość ksfhks
moze masz cukrzyce?

Gość ekstra...
to się doczekała odpowiedzi po 5 latach - fajnie

Gość anette11111
moze cos z serduchem. zrób ekg albo inne badania jakies

Gość wege2000
ja mam tak samo, wiecznie senna zaczęło się jak miałam 16 lat teraz mam 20 i jest do dupy, jak są wakacje to jeszcze wytrzymuję śpię 9 godzin, chodzę dziennie 5 kilometrów i chuj mi to daje senna senna senna najgorzej z nauką spię po 5 razy dziennie i olewam po prostu czasem bo mi się sapć chce im więcej stersuj tym śpię więcej przed sesją śpię minimum 11 h

Gość gość
U mnie problem był taki ze nie miałam motywacji, na podjecie dalszej nauki bo znam siebie i wiem ze nie potrafie chlonac wiedzy, szybko trace czyms zainteresowanie. W pracy klienci do mnie czasem zagadauja ale nie potrafiłam podtrzymac rozmowy, czasem zeby glupio nie wyszlo to cos tam na sile odpowiadałam ,ale nie przychodziło mi to lekko. Dopiero dzięki oczyszczeniu aury ze strony http://energiaduchowa.pl stałam się osobą przebojową i znalazłam motywację do działania. Jestem obecnie uznawana za optymistkę, chociaż wcześniej było to nie do pomyslenia.