Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo proszę o odpowiedź

Pytanie do kosmetyczki.

Polecane posty

Mam ładne paznokcie, ale łamliwe, rozdwajające się. Żadne witaminy i odżywki nie pomagają. Zastanawiam się nad sztucznymi... czy mozecie mi coś dobrego poradzić? Dobrego i TANIEGO... nie wiem, tipsy, akryle, żelowe, czy coś w tym stylu?

Gość oooo widze bardzo desperacki
krok... na lamliwe i rozdwajajace sie paznokcie tipsy. na pewno to im nie pomoze. nawet moze jeszcze bardziej je znaiszczyc. polecam moczenie pazurkow w rozgrzanej oliwie.

Ale ja już mam dosyć tych paznokci. Udaje mi się pięknie je zapuścić, ale tu trach... i złamany, wyginają się na różne strony... Słyszałam, że można moczyć w podgrzanych oleju... jeszcze to wypróbuję, a jak nie da rady, to niestety- desperacki krok :(

Gość oooo widze bardzo desperacki
w oleju nie. w oliwie. odradzam szczerze. ja mialam zawsze swoje dlugie zdrowe i mocne pazurki do czasy kiedy nie zrobilam soebie tipsow. teraz mam problem z zapuszczeniem sa strasznie kruche lamliwe cienkie i slabe. zaluje tego bardzo. moze wyprobuj skrzyp polny. pis napar i moczyc w nim pazurki lub lykac tabletki. trzeba troche poczekac na efekty ale faktycznie sa widoczne