Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiffani

Brazowe buty i czarne spodnie

Polecane posty

Dziewczyny prosze o rade!!chodzi mi o to czy brązowe kozaki beda pasowaly do czarnych spodni???!! Prosze Was o zdanie gdyz jedni mowią,że pasuja ,inni zas ze brąz i czarny sie ,,gryzą,,????!! co Wy na to

Gość euwiqry3q289r7oyde
ja tez mam podobny problem!!! wiec jak??? pasuja????

Gość wg mnie pasują
sama bardzo często noszę takie połączenie.brązowe buty do czarnych spodni lub czarnej spódniczki i jest wszystko ok:-)

jest ok ale dobrze jest miec do tego dodatkowo jakies brazowe cos niekoniecznie torebke, ale np jakas brazowa ozdobe na szyje czy brazowa bluzeczke/sweterek

Gość ogórek kiszony
moim zdaniem czarne spodnie to koszmar i z niczym nie wyglądają dobrze

Gość mimosa
czarny z brązowym , jest absolutnie zestawialny, jest to tzw angielskie zestawienie

Gość lepiej wygladalyby czarne
buty i brazowe spodnie

a ja uwazam ze te kolory zupelnie do siebie nie pasuja i drazni mnie gdy widze takie zestawienie. jestem plastykiem -jesli to ma jakiekolwiek znaczenie w poruszanej kwestii : )

Gość też mnie razi brąż łączony
z czernią. czasami zakładam brązową bluzkę do czarnych spodni, ale tylko dlatego, że te spodnie to ciuch, z którym i tak gryzie się ona najmniej. muszę coś kupić specjalnie do tej bluzki.;)

Gość to zalezy jakie odcienie
bo dla mnie w wiekszosci przypadkow niezbyt ladnie to wyglada, ale jesli np zestawimy z czarnym braz w odcieniu kawy to prezetuje sie bardzo dobrze:) z tym ze lepiej jest jak jest wiecej brazu a mniej czarnego

Gość DKNY_25
braz z czernia - koszmar...!

Gość Sayenne
Brąz brązowi nierówny... Do brązów zalicza się także odcień kawy z mlekiem, który w zestawieniu z czernią daje całkiem sympatyczny efekt (choc nieco oklepany). Natomiast ciemny brąz plus czerń to totalne nieporozumienie, no chyba że ktoś nie jest estetą.

Gość dama szpinakowa
nie toleruję zestawienia tych dwóch kolorów ze sobą chyba , ze butki są w kolorze czarnym , spodnica w brązie i koniecznie z brazowym akcentem . Najlepiej jesli jest to krata . to samo tyczy się spodni .