Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z innej beczki222

Z głupoty i przebudzenia!!!

Polecane posty

Gość Z innej beczki222

Witam Wiecie co moze to śmieszne a raczej napewno wczoraj w nocy sie obudziłam o 3 nad ranem i z nerwów wziełam tabletke bo jak sadziłam nie wziełam o 20 czyli pora normalnego mojego brania tabsów!W nocy zapytałam sie mojego M. który dziś jest on odpowiedział mi ze 15 i ja nie wiem jak popatrzyłam ale widziałam ze wziełam nr 14 wiec szybko wziełam 15 i poszłam spać rano nie maiał czasu oglądać opakowania tylko zawracałam sobie głowę tym kiedy mi sie pomyliły te tabletki i dlaczego? Mój M wizioł opakowanie dziś i mi mówi ze wzieta jest 16 czyli dzisiejsza tabletka Wiec kończąć wziełam 2 w jeden dzień o 20.00 i o 3.00 i co dzis o 20.00 mam wziąść 17 czy sobie odpusciś jedną bo nie mam pojęcia \ Ale to wszystko przez to ze na dzień jem 4 tabletki 3 nasercowe(o 7.00, 15.00, 22.00) i 4 jest anty. I mi sie popieprzyło \ Co radzicie???

Gość meheret
wziełabym nastepne opakowanie nie robiąc przerwy tak jak pisze na ulotce przy pominięciu tabletki. Ale ja króciutko tabletki biore wiec nie wiem czy warto mnie słuchać