JeszczeNieMiałemDziewczyny22 0 Napisano Październik 16, 2006 Tak sobię myślę, wszystko się może zdarzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyrologia 0 Napisano Październik 16, 2006 ona z nieba nie spadnie :) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krypta Napisano Październik 16, 2006 Może. A może nie...wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeszczeNieMiałemDziewczyny22 0 Napisano Październik 16, 2006 w pewnym sensie jednak musi spaść z nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwonekije 0 Napisano Październik 16, 2006 bedziesz mial na 100% zobaczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyrologia 0 Napisano Październik 16, 2006 może jakaś katastrofa lotnicza :P ... uważnie spoglądaj w niebo :D ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na dziewczynę to nie licz Napisano Październik 16, 2006 twój max z kim możesz być to świnka morska ... z wadą zgryzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bławatek 0 Napisano Październik 16, 2006 ale mnie wkurzają takie topiki. a co mnie to,hę? musisz się z tym afiszować!!!??? ja też nie miałam i żyje i światu tego nie obwieszczam,a ty przestań zakładac wciąż te topiki,bo staje się to nudne i ŻAŁOSNE. wrrr jestem zła mimo wszystko pozdr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokostaryznajdziesz Napisano Październik 16, 2006 kolejna idiotka co ma okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krypta Napisano Październik 16, 2006 No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeszczeNieMiałemDziewczyny22 0 Napisano Październik 16, 2006 Dobrze, że przynajmniej nie miewam okresów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krypta Napisano Październik 16, 2006 No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koko szanell Napisano Październik 16, 2006 ehh pewnie Ty nie znasz tych trzech magicznych slow po ktorych kazda kobieta bedzie Twoja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeszczeNieMiałemDziewczyny22 0 Napisano Październik 16, 2006 Ja? No... chyba nie znam a Ty znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koko szanell Napisano Październik 16, 2006 znam znam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jego drugim marzeniem jesteś Napisano Październik 16, 2006 Ty Tomku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JeszczeNieMiałemDziewczyny22 0 Napisano Październik 16, 2006 Czy mieć dziewczynę, to moje jedyne marzenie? Chyba niestety tak i to pewnie dlatego ono ma takie trudności ze spełnieniem się. Ale naprawdę mam trudność z tym, żeby mieć jakieś inne marzenie. W końcu marzenia pojawiają się chyba same z siebie a nie powstają na zawołanie. Chyba, że się mylę a to możliwe, nie uważam się za wszystkowiedzącego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest z Toba tak zle Napisano Październik 16, 2006 niektorzy sa starsi i tez nie mieli nigdy dupy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach