Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaZałamana29

Wszyscy faceci kiedyś zdradzą.....

Polecane posty

Gość wszyscy wszyscy
:D to nawet całkiem zabawne

Gość OnaZałamana29
Hej. To ja założyłam tan "kącik" , aby pomogać i otrzymać pomoc od was drogie kobietki. Nie dawno dowiedziałam się żę mój mąż"grał na dwa fronty". Pewnie dalej bym nie wiedziała, ale przyznał się że będzie miał dziecko właśnie z tą drugą( chyba drugą bo kto wie ile ich było). Po tym wszystkim nie mogę się pozbierać , nie potrafię rozmawiać z własnymi dziećmi( mam ich dwójkę Szymon 6 lat i Amelia 3 lata) nie potrafię im wytłumaczyć że tata odszedł do innej. Jak chcę im to wytłumaczyć to serce mi się kraje, a łzy płyną...... Nie potrafię........

Gość Melulu
a ja wierzę, że jednak nie wszyscy :P 🖐️

Gość Melulu
twój mąż to dupek zasrany, a nie prawdziwy mężczyzna :o

to , że Twój mąż okazał się podłym bydlakiem wcale nie znaczy, że wszyscy faceci są tacy i wszyscy zdradzają, zdradzali lub będa to robić przykro mi ale po prostu trafiłaś na skurw......... ot co !

Gość Od takiej jednej .....
Autorko, bardzo Ci współczuję. Wiem co przechodzisz, jakie to bolesne uczucie........ Sama takie przechodziłam. Bądź silna 😘

Gość na prawdę
bardzo Ci współczuję i jest mi przykro, bo to, co CIę spotkało, jest bardzo złe i domyślam sie, jak Ci ciężko. Zdrada to coś złego, niemoralnego. Ludzie nie powinni zdradzać. Myśle jednak, że nie powinnaś w ten sposób tytułować tego tematu. Owszem, niektórzy faceci zdradzają, ale czy wszyscy? Niektóre kobiety też zdradzają, a przecież dobrze wiemy, ze nie każda. Współczuję, ale zapewniam Cię, ze dasz sobie radę, że wytrzymasz to i zaczniesz nowe życie. Powodzenia, głowa do góry.

Gość OnaZałamana29
Dziękuje wam za te wyrazy współczucia, P.s POZDRAWIAM WAS

To tak jakby powiedzieć każda kobieta kiedyś zdradzi. Kobiety szanowne generalnie zdrady były,są i będą zawsze.No i fajnie.