Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komisss

POMOCY! NIEWIEM CO SIĘ DZIEJE!

Polecane posty

Gość komisss

Czasami gdy nie mogę zasnąć biorę leki nasenne. Zdarza mi się to niecodziennie lecz raz na jakiś czas np. raz w tygodniu albo rzadziej, wtedy gdy nie mogę zasnąć. Marwi mnie tylko to dlaczego czasami mój organizm tak jakby w ogóle niereaguje na tę tabletkę, tzn wcale nie czuję się senna i po jej zażyciu zasypiam po długich męczarniach czasami nawet po godzinie, dwóch od zażycia, a czasami już po 10 minutach nie jestem w stanie utrzymać się na nogach (tak chce mi się spać). Wczoraj dodatkowo pojawiło mi się jakieś podwójne widzenie(wszystko mi się rozmazywało i widziałam jakby po dwie rzeczy na raz), majaczenie i zawroty głowy. Aż się przestraszyłam. Czy to normalne reakcje? Dlaczego tak się dzieje? Dodoam że zawsze zażywan ten sam lek, tzn. Sanaval.

potrzebna jest rozmowa z lekarzem. Lepiej zażywać coś ziołowego. Melatonina tez jest dobra ale działa dopiero po parunastu dniach. Może nie tolerujesz tego leku? Porozmawiaj z lekarzem.

Gość ciorno
boze ludzie zamiast na forum to do lekarza! i nei truj sie chemia!!!!!! idz przed snem na spacer na rower dotleń sie wypij mleko