Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vampiria-nacht

kozaki na płaskim

Polecane posty

Gość vampiria-nacht

Hej, czy wiecie jakie firmy, sklepy maja kozaki na płaskim lub małym obcasiku, ale nie sportowe tylko bardziej w stylu kate moss, płaskie ale z długą cholewką.Wiem, ze na ebayu jest ich sporo ale na zywo nie znalazlam, wszedzie obcasy.Help

Gość ja mam takie
w streecie... w bacie tez ich trochę jest, ale mniej... Ryłko produkuje takie kozaki, bardzo mi się spodobały :) ale faktycznie, trzeba trochę poszukać, ja same ogromniaste obcasy tudzież koturny widziałam, albo sportowe... :P

Gość niestety.......
ja w streecie nic nie moge kupic:( mimo ze barzdo mi sie podobaja ich buty:( nosze rozmiar 36 a czasem 35 a oni maja bardzo rzadko 36, a nawet jesli maja to sa mimo wszystko za duze

Gość Angelelellele
w daichamnie widzialam bardzo podobne super :D sliczne po prostu :D za jedyne 119 zl :)

Gość ja sobie takie kupiłam

Gość jotka84
Ja też kupiłam sobie w deichmannie kozaki na niewielkim obcasie http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=nX90S.CMeQQ0008E6L2cYq.r0000SMMv6tVw?ProductUUID=bZOR_c%2ebMj8AAAEMyk0To87X&CatalogCategoryID=a3zVRJ0Uii0AAADhKLS7gB58&JumpTo=OfferList Inne na płaskim z deichmanna to np. http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=nX90S.CMeQQ0008E6L2cYq.r0000SMMv6tVw?ProductUUID=BciR_c%2ebAEMAAAEMy00To87X&CatalogCategoryID=a3zVRJ0Uii0AAADhKLS7gB58&JumpTo=OfferList

Gość o matko................
te z Deichmana są OBLEŚNE:o

Gość te z deichmanna to
takie "białe kozaczki" tyle, że czarne:D