Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa sukienka

czy kobeita w ciazy moze byc pociagajaca?

Polecane posty

Gość fioletowa sukienka

Martwie sie ze niedlugo przestne pociagac meza:(

podobno to wlasnie kobiet w okresie ciazy wyglada kwitnaco!!!! odzywiaj sie owocami itd. koniecznie ćwicz zeby ci po ciazy nie bylo trudnio zrzucic zbednych kg i wsmarowuj jakies kremy na rozstepy, zeby ich potem nie bylo...

Gość fioletowa sukienka
misiu droga.. ciaza to nie zawsze kobieta z okladki magazynu dla mamus.. czasem nie mozna ciwiczyc.. czasem trzeba lezec plackiem.. brac leki.. nie ma czasu ani sily na to zeby wstac i umyc wlosy.. ja jestem w 3 miesiacu.. jestem atrakcyjna, zdrowo sie odzywiam... wklepuje kremy.. niestety byly momenty ze musialam lezec.. zero makijazu, nieumyte wlosy.. dres..wielgasne obalale piersi.. mam wrazenie ze czasem poprostu sie nie da.. nie moge chodzic na solarium.. pewnie mimo staran pojawia sie rozstepy.. i troche przytyje.. bede miala wilgasny brzuch... czy to jest sexi?

Gość a ty jak bys sie zqachowal
tez poszedlbys do burdelu Enrico?

Gość enrico- ty prowokujesz
bo nie mogę uwierzyć, że można być tak głupim

Definitywnie tak :) oczywiscie mówie tutaj o Hrabinie :) była najpiekniejszka kobietą w ciąży :D :D , niesamowicie atrakcyjna i pociągająca ... dziekowac Bogu nadal jest :D

Gość Nico
Najlepiej kochac żonę kiedy jest w ciązy, można sobie pozwalać baz żadnych konsekwencji że zajdzie w ciąże, kobieta jest na pełnym luzie, do dziśiaj wspominam te przemiłe chwile.

Gość teterete
Może...jak ma katar:-)