Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniczka

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE, pytanie

Polecane posty

Gość paniczka

witam, mam pytanie, wiem ze temat był wałkowany tysiace razy, ale biore pierwsze w zyciu tabletki i w zwziazku z tym mam pytanie.. otóz jestem przy koncu pierwszego opakowania (cilest)zostało mi jeszcze 3 tabletki, a wczoraj zaczał mnie bolec bardzo dół brzucha, tak jak prz okresie, a nawet mocniej, pojawiło sie tez to"plamienie"??, o którym mnie poinformował mnie gin, ale nic nie mówił ze jednoczesnie bedzie mnie tak brzuch bolał. Nie wiem juz czy to mam plamienie mam traktowac jako te plamienie, czy jako okres. Czy was kobietki tez przy plamieniu boli tak dół brzucha??:( Irytuje mnie to bo zawsze miałam wszystko regularnie, wiedziaalm kiedy czego mam sie spodziewac a tu takie niewiadomoco..:/ aha tabsy gin mi przepisał nie dla "przyjemnosci" ale leczniczo na osuszenie torbieli

Gość jelesais
U dziewczyn , ktore zazywaja tabsy, okres jets z tzw. odtawienia, czyli 7 dniowej przerwy. W tym czasie powinnas dostac okres. "Plamienie ", o ktorym piszesz zapewne jest tylko plamieniem, wiec nie musisz sie martwic. Poza tym organizm potrzebuje duzo czasu zanim sie przyzwyczai do tych hormonow, ktore zazywasz. Nie martw sie.

Gość paniczka
tylko czemu ten brzuch tak boli?:( chodze juz nacpana od tych srodków przeciwbólowych, do d..y z tymi hormonami, palmieniami..

Gość jelesais
Kazdy organizm reaguje innaczej. Dla mnie duzym plusem jest to , ze dzieki tabletkom pod czas okresu nie odczuwam zadnych boli, nic. A normalnie nie bylam w stanie funkcjonowac, okers trwal dlugo, bardzo bolalo i zawsze byla goraczka. Mysle , ze przezyjesz to. Poczekaj do 3 miesiecy, az sie wszystko unormuje. Jesli jednak Cie to gnebi wybierz sie do lekarza i przeczytja jeszcze raz ulotke.

Gość paniczka
dzięki.. jutro ide i tak do lekarza tak sobie tez tłumacze zze tak zareagował organizm. a teraz musze sie jakos dowlec do sklepu po podpaski... :0 bo zaczyna sie ze mnie niexle lac buuu i to chyba nie jest plamienie

Gość jelesais
hhhm moze poprostu te tabletki nie sa dla ciebie i jutro powinien Ci je zmienic. Trzmaj sie .:)