Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiamm

polibuda-budowlanka- czy to jest trudny kierunek?

Polecane posty

niestety nie mam zadnych znajomych ktorzy sie tam uczą dlatego pytam Was, jezeli sie tam uczycie lub Wasi znajomi napiszcie mi cos wiecej o tej szkole, dodam ze jestem dziewczyna

naprawde nikt nie studiowal na polibudzie?

Gość polibuda rz
zalezy jaka politechnika ja studiuje w rzeszowie i jak narazie nie bylo zle ale sa wyjatki tzw betony np z fundamentowania i wtedy jest ciezko

Gość sdaasdsad
pol roku czasami w rzeszowie poleci z fundamentowania na politechnice rzeszowskiej , do tego w tym roku nie ma awansu

Gość polibudzia
powiem tak, bo tez skończyłam polibude a wahałam sie nad uniwerkiem. Wszak wydaje się ze na uniweku jest lepiej.nie jest łatwiej, duzo nauki tekstowej, regół, systemów , okropnośc, a na polibudzie duzy nacisk na zadania matematyczno informatyczne, w informatyce duzo jest tego, dużo w komputerach jest działań. Sa tez rgułki ale nie tyle co na uniwerku. Było mi cięzko, ale udało się.

Gość polibudzia
dodam jeszcze ze jak osoba naprawde jest kiepska to nie powinna za wszelka cene wogóle się pchac na studia bo będzie jej cięzko okiełznac to wszystko, a to tu zadania takie, a na inny przedmiot nauczyc sie tego, a z innego wyliczac to. tego jest duzo i naprawde duzo w domu trzeba siedziec by to opanowac. Owszem leserom sie udawało jak kozystał z cudzych notatek, ale czy naprwde na tym polega studiowanie?