Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaa

czy któraś z Was ma tą przepiękną wanienke???????

Polecane posty

Gość justaaaaaaaa
jest praktyczna przynajmniej na taką wyglada no i wogole wzbudza we mnie pozytywne wrazenia , dlatego chcialam sie zapytac jak to jest z jej uzytkowaniem

Nie wydaje mi się specjalnie praktyczna. Dziecko wisi w tym hamaku i marznie. Czy jego się opuszcza do wody? Jeśli tak, to potem długo schnie pewnie. A jak zamoczyć gąbkę w wodzie, jak hamak zajmuje cały otwór wanny? Poza tym wydaje mi się dosyć mała. Półroczne dziecko w moment wychlapie z niej całą wodę. Porywająca to w niej jest tylko cena. Kup normalną wanienkę za 20 zł, włóż do niej podkładkę z gąbki kolorową z 10 zł na pierwszy okres a za resztę kup zabawek to zrobisz lepszy interes. :):):) Takie moje zdanie.

Gość onka20
jak na moje oko jest nie praktyczna :( faktycznie dziecko wyglada na tym zdjeciu jakby wisialo, a teraz idzie zima, moj maly lubi byc przykryty woda :) chociaz z drugiej strony sama mam 5 produktow fishera i z kazdego jestem zadowolona, taka wanienke trzeba zobaczyc na zywo....

Kup zwykłą wanienkę, ta nie wydaje sie byc nadzwyczajna, a cena owszem, troche szkoda wydawac tyle na wanienkę, płacisz za firmę i tyle. Pozdrawiam :)

Gość
wanienka dla dziecka snobów kretynska!

A mi się też bardzo podoba ta wanienka :) Moim zdaniem jest ona praktyczna bo nie trzeba trzymac niemowalaka jedną ręką bo i tak dzieki temu \"hamaczkowi\" nie wpadnie cały do wody :) A jeżeli \"hamaczek\" okaże się faktycznie taki nie praktyczny to zawsze można go ściągnąc i będzie zwykła wanienka :) Też mam zamiar ją kupic przy najbliższej okazji :)

Gość justaaaaaaaaaaaa
ufff wkoncu jakas pozytywna ocena juz myslalam ze ja to jestem jakims odmiencem, mi tez sie bardzo podoba fajna tez jest ta gąbeczka pod glowke mi sie wydaje ze jest praktyczny ten hamaczek bo przeciez niemowlecia nie polozy sie do normalnej wanienkie , a tu mozna polozyc i zajac sie myciem :)

Moja kuzynka taką ma i to jest jeden wielki koszmar.Niepraktyczna i już.Posiada więcej zabawek niż miejsca do mycia,jest mała wiec na długo w każdym razie jej nie starczyła .

Gość uppa
...a net-ar jak zwykle zabłysnęła.Tylko czym?

jak dla mnie to super to jest w niej jedno cena to chyba lekka przesada, ale ale cóż...

Ja mam marki bell. Jest naprawdę bardzo lekka. Bez problemu mieści się w niej gąbka dla niemowląt. Poza tym jest miejsce na płyn i gąbkę do mycia. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.