imflyinghigh 0 Napisano Październik 17, 2006 Ludzi pomozcie :( jestem przewrazliwiona;] uprawialam petting z chlopakiem....nie bylo wytrysku.. urajam sobie wiele rzeczy!! 2 tygodnie potem dostałam normalbnie okres tak jak mialam dostac!! czy to jest powod zeby dalej bac sie ze moge byc w ciazy? wiem ze to glupie ale prosze o szczere odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenada Napisano Październik 17, 2006 laska czy ty wiesz wogole jak sie zachodzi w ciaze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fujara Napisano Październik 17, 2006 mi opada jak myślę o takich bezmózgach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 17, 2006 nie wiem powiedz mi :D ja tylko pytalam i chcialam odpowiedzi na to pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 17, 2006 dostalas okres prawda? nie uprawialiscie sexu prawda? wytrysku rowniez nie bylo tak? wiec w ciazy nie jestes. chyba ze jestes wiatropylna albo rozmnazasz sie przez paczkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiśenka Napisano Październik 17, 2006 Ja uprawiam petting z chłopakiem już 2 lata i nie jestem w ciąży. Nic się nie martw. Napewno nie jesteś, chyba że jesteś wiatropylna. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 17, 2006 dziekuje za mile odpowiedzi;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach