Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość austin

To nie jest smieszne....

Polecane posty

Gość austin

7 lat abstynencji seksualnej. pogodziłam sie. nagle zjawia sie on. wpada do mojego zycia jak burza. Twierdzi że jestem najpiekniejsza. Ucze sie przy nim wszystkiego od nowa, z wielkim trudem oddaje sie z pełnym rosnacym zaufaniem, przezywam ból strach, po takim czasi e trudno tak po prostu kogos w siebie wpuscic... 7 miesięcy pieknego udanego seksu.. czułosc, miłosc, zaczynam życ.. w momencie gdy jestem najbardziej szczesliwa- on odchodzi... stoje z otwartymi szeroko oczami, puste dłonie.. ktos zabrał mi cos bardzo cennego. okradł mnie.. przede mna kolejne 7 lat.....

Gość alice in chains...
Dlaczego 7 lat? Klątwa jakaś? Pytam poważnie.

Gość austin
nie wiem czy klatwa, ale cos mi mówi że skoro przez 7 lat nikt sie nie zjawił, to jest to bardzo prawdopodobne przez kolejnych siedem lat.. albo i czternaście.. a potem to juz umre.

Gość wróshka
Jak będziesz żyć w przeświadczeniu, że masz czekać jeszcze siedem albo 14 lat na faceta, to na pewno go nie znajdziesz.

o cholera... :( smutno sie robi gdy sie to czyta... Jakis męzczyzna musi cię znależć na wieczność być z tobą i nie opuscić. Trzymaj sie autorko. Różne rzeczy są możliwe. Ale rozumiem twój ból.

Gość austin
a w jakim przeswiadczemiu mam zyc..?

Gość austin
nie chodzi o to że on mnie zostawił.. chodzi o to ze to ja mam chyba jakis problem... & lat nic, potem 7 miesięcy.. teraz kolej na nastepne długie 7 lat... Nie umiem inaczej myślec..

ględzisz , to jakieś ghłupie gusła i przesądy , gusła i przesądy smierdzą niertoperzem , a jesli za 2 miesiące coś przyjdzie? Nigdy nic nie wiadomo. Nie ma klątw ani przeznaczeń one równierz smierdzą nietoperzem.🖐️

Gość wymyslasz.....
i tyle.... napewno nie ma potrzeby tyle czekać... może samemyu mozna zacząć coś robić... a nie tylko czekać... powodzenia

Gość ostrość na nieskończoność
A moze siedem dni? :)

powiem tak: nauczył Cię , ze odnalazłaś swoją kobiecość, dał Ci to czego tak bardzo pragnęłaś, a że odszedł? naprawdę nie wzbogaciłas się tylko poniosłaś klęskę? zycie sie toczy dalej a Ty juz wiesz jak to jest byc najpiękniejszą ,traktuj to jak etap życia, a nie fatum pozdrawiam:)

Gość iman
nie martw się, i tak krócej zyłaś w samotności i celibacie niż ja, a poza tym miałaś przynajmniej te 7 miesięcy szczęscia, a ja nawet i tego nie... ale nic to, nie wolno tracić nadziei.

Gość kalibabka
musisz myslec pozytywnie, to jest naprawde bardzo wazne, musisz wierzyc w to ze bedzie dobrze, ja tez czekalam bardzo długo na swoje szczescie, ale starałam sie nigdy nie wątpic w to ze w koncu sie pojawi. NO I SIE POJAWIŁO, zycze powodzenia!