Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolce vita1

czy testy kłamią?????????

Polecane posty

Gość dolce vita1

odstawiłam tabletki w lipcu,pierwszy z odstawienia był o czasie ,drugi tydzień spóżniony a teraz 45dzień cyklu i wciąż czekam!!!!!!dziś zrobiłam czwarty test i nic.Mam pytanie czy w tym przypadku testy mogą się mylić????????????dziękuję za podpowiedzi i sugestie

Nie powinien się mylić. Prawdopodobnie Twój organizm nie doszedł jeszcze do siebie. W grę wchodzi jeszcze teoretyczny tydzień ciąży. Nie spotkałam się z kłamstwem 4. testów. :)

Nie wiem czy w Twoim przypadku akurat sie pomyli, ale w moim wiele razy. Jak juz: polecam badanie krwi : BETA hCG Robia w kazdym laboratorium koszt od 18 do 35 zl zalezy gdzie . Oraz polecam wizyte u ginekologa zeby stwierdzic przyczyne braku okresu, pewnie dostaniesz luteine na wywolanie Powodzenia

Gość Accu81
nie zdarzyło mi się, żeby się pomylił test. A po tabletkach często zdarzaja się długie okresu - po mniej więcej 6 cyklach się wyrównują - można ewentualnie zrobic badania, ale na razie to zbyteczne

Gość dolce vita1
coś dziwnego się stało,ze strachu jestem spocona.Jakpisałam zrobiłam 4testy i w tym ostatnim przez 5godzin wynik był negatywny a wieczorem zrobił się taki zaciek przypominający cienką kreskę o nierównych kształtach!!!!!!!!!to był Qick Vae

Gość pijąca kawkę
Test jest wiarygodny tylko w czasie odczytu. Po wielu godzinach zazwyczaj pojawia sie kreska, bo reakcje chemiczne nadal zachodzą . NIe powinnaś brac pod uwagę odczytu dokonanego po 5 godzinach, zwłaszcza, że wyobraźnia (zwłaszcza w stresie) potrafi wiele ;).

Gość DOLCE VITA1
DZIĘKUJĘ WAM DZIEWUSZKI ZA PORADY,JESTEŚCIE NIEOCENIONE!!!!!!!!!!