Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaająąącaaa

dobry ginekolog w Limanowej i okolicach

Polecane posty

Gość pytaaająąącaaa

znacie takiego? mieszkam tu od niedawna i nawet nie mam kogo zapytać

Gość sloneczko....
Czesc ja mam wspanialego ginekologa:-) bo tez jestem z limanowej:-)

Gość sloneczko....
Jerzy Soltys przyjmuje tylko prywatnie i w szpitalu Chcesz jego numer to ci podam

Gość pytaaająąącaaa
wystarczy nazwisko i rekomendacja:) Dzięki:)

Gość bo ja nie wiem
nie ma sprawy:-) w limanowej sprawdzilam wszystkich lekarzy a ten jest naprawde super Zyczliwy delikatny i bardzo zyciowy Naprawde polecam

Gość jeszcze ja
Ja chodziłam kiedyś do takiego jednego - nie pamiętam jak się nazywał, wiem, że na S. :) - Ale nie Sołtys. Też fajny.

Gość znacie jeszcze
kogoś?

Gość sloneczko....
Jest jeszcze Stychno tez fajny wiem ze duzo kobiet do niego chodzi i sa zadowolone Ja osobiscie wole Soltysa

Jest jeszcze Widomski, Lesniak i Pieniażek nie znam dobrze wiec nie bede sie wypowiadac

Gość Ja mam romans...
z tym z Limanowej.Czesto i gesto mnie bada, lubię jego paluszki delkatne,namiętne, uwielbiam jesgo p....A jak sie kochamy to jest bosko.Lubie jak mnie leczy z przodu i z tyłu.

Gość sony...
zawsze sie znajdzie jakas idiotka ktora swedzi cipka

Gość malutka 19stka
to nie jest śmieszne... Mnie on na serio kręci:)

Gość sony...
wiesz malutka wiem ze stychno jest fajny ale ma zone i watpie czy mialby ochote na romans z pacjentka Daj sobie spokoj i znajdz osiagalnego faceta Powodzenia

Gość malutka 19stka
ale ja już mam faceta...męża nawet (19 w nicku to nie wiek)... I nic mi nie pomaga:(

Gość sony...
w takim razie wspolczuje

Gość malutka 19-stka
sony... nie jest tak źle...:) Kocham męża ... Ale pan gin mnie kręci i nie mogę o nim zapomnieć:((

Moja znajoma byla pacjetka stychno i mowi ze on nie ma nic do powiedzenia na oddziale Jak przychodzi co do czego to trzeba rozmawiac z K albo W Nie chce podawac nazwisk ale mysle ze wszyscy wiedza o jakich lekarzy chodzi

Ja mam termin pod koniec grudnia i bardzo sie boje slyszalam tyle zlego o limanowskim szpitalu ze dostaje gesiej skorki

zieloneszkiełko czy prosilas lekarza zeby byl przy tobie? czy tak sie ulozylo ze mial dyzur??

tak się złożyło, za co jestem wdzięczna losowi:) Miałam problemy w ciąży i chodziłam od jednego lekarza do drugiego w Krakowie... I NIKT nie był taki godny zaufania jak włąśnie on. On wszystko dokładnie wytłumaczył i jakoś tak się mniej bałam... A w Krakowie mnie wyzywali od głupków, dostałam jakieś leki hormonalne w 3 miesiącu, bo lekarz sobie \"ciąży nie zauważył\"... Szkoda gadać. A doktora Stychno gorąco polecam:))

aAa... Jak chcesz mogę Ci wiele o szpitalu Limanowskim powiedzieć.. Do kogo iść a do kogo nie. Tylko teraz idę z synem na spacer Będę później ok ? A jak coś to mój gg 4917432

to jest moj mr gg 9194237 jak bedziesz miec czas to sie odezwij chetnie porozmawiam z kims kto juz przezyl porod w naszym:-) szpitalu

Gość sony...
wspolczuje ci bardzo bo mialam kiedys cos takiego nie pamietam jak sie pozbylam tego uczucia ale bylo ciezko Wiem ze to wszystko bylo wylacznie w mojej glowie najlepszy sposob calkowite unikanie tej osoby w koncu zapomnisz Jedno jest pewne zmien lekarza tak zebys tego wogole nie widywala i postaraj sie przestac o nim myslec Zastanow sie tez czego brakuje w twoim malzenstwie bo musi byc powod dla ktorego szukasz czegos u innego mezczyzmy Jak juz znajdziesz to postaraj sie porozmawiac o tym z mezem Powodzenia!!:-)

Gość malutka 19stka
Jakoś nie mogę sony... Nie wiem czemu. I nie wiem dlaczego właśnie on:(

Gość sony...
bardzo ci wspolczuje trzymaj sie :-) i nie katuj sama siebie Bedzie dobrze ,musi byc Buzka

Gość gość
Bardzo fajną panią ginekolog jest Beata Chołys-Duszyńska, chodzę od niej już 2 lata. Zawsze wszystko cierpliwie tłumaczy. Badanie przeprowadza bardzo delikatnie. Poświęca dużo czas pacjentowi!