Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa21

Czy uderzyl was kiedys chlopak?I czy mu to wybaczylyscie?

Polecane posty

Gość No cóż
jeśli taki incydent miał miejsce. To świadczy o osobie. Jest to sygnał ostrzegawczy. A co kto zrobi zrobi .... to zależy tylko od tej osoby. Jest to zaprezentowanie swoich możliwości osoby, która stosuje przemoc. Ale jak ktoś toleruje przemoc to godzi się na takie traktowanie jakim jest uderzenie.... Wybaczyć? jeśli ktoś potrafi i chce wybaczyć. To sprawa indywidualna. Każdy odpowiada za swoje zachowania i ponosi konsekwencje swoich poczynań i wyborów i decyzji.

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uderzył...zostałam...uderzył drugi raz jetem z nim...nie wiem po co

Gość dorotaaaaa
Nikt w życiu nie podniósł na mnie ręki. Czy mogłabym wybaczyc? chyba nie. Pisze chyba - bo tak naprawde to nigdy nie wiadomo jak sie zachwamy w danej sytuacji.

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---> Jeśli nic się nie zmieniło, to czym prędzej go zostaw. Chyba nie chcesz być bitą np., jak będziesz z nim w ciąży? 😭

Gość żona żona żona żona
zależy z jakiego powodu dostalo sie w twarz... Bo jezeli zdradzilas go, albo zrobilas cos okropnego to nalezało ci sie, tak samo jak nalezy sie za cos takiego facetowi. Tylko w tym momencie mogłabym to zrozumiec. Ale zaden, powtarzam ZADEN inny powód do tego nie upoważnia

Gość dorotaaaaa
Nic nie upoważnia do rękoczynów.Nawet zdrada.

Żona..... Ty chyba nie wiesz, co piszesz. \"Należało Ci się\"??????? Jestem w szoku, że może tak myśleć jakaś kobieta. Nikt za nic nie prawa używać przemocy!!!! Onaaa... jeśli raz to zrobił, to bardzo prawdopodobne jest, że sytuacja się powtórzy. Nie zapanował nad emocjami, więc nie należy liczyć, że kiedyś zapanuje. Uciekaj!

Gość żona żona żona żona
ciekawe czy gdyby ciebie ktos zdradził, ktos kogo bardzo kochałas i ktos z kim bylas dajmy na to 5-6 lat. Zawsze wierny, czyły i kochający, przysiegał milosc itd. A tu nagle dowiadujesz sie od obcej, lub nielubianej osoby że on cie zdradza... Nie wiem jak ty, ale ja bym mu dała w twarz...

Gość my się raz ostro poszarpaliśmy
ja wyszłam z tego z kilkoma siniakami, a on z bólem klaty (przez kilka dni), zadrapaniami i utratą wielu włosów.. no i obitym pyszczkiem :D dodam,ze siniaki miałam od przytrzymywania, bo wpadłam w szał,ze ośmielił się mnie popchnąć...

raz uderzyl, wybuchla wielka klotnia , ale zostalam wiecej tego nie powtorzyl

Gość Ząb
chłopak jesli uderzy raz to uderzy drugi zapamietaj to sobie cos o tym wiem

Gość dorotaaaaa
A ja bym odeszła. Napewno byłabym załamana, ale nie poniżyłabym się do użycia przemocy. Tak myślę teraz i mam nadzieję że nie będę poddana takiej próbie.

Gość mężowie powinni bić swoje żony
jeśli są im nieposłuszne facet ma prawo uderzyć kobietę ale kobieta faceta już nie bo to dyshonor dla niego.

Gość żona żona żona żona
mężowie powinni bić swoje żony - pięknie gratuluje chamie ty! a mi by ulżyło, potem bym odeszła

Gość ten glupi feminizm odbiera
mężom podstawowy argument w klotni jakim jest pięść przez co faceci są teraz mniej męscy

Gość kobieta bita to kobieta
kochająca:-)

Gość aahg
To nie jest kwestia wybaczenia. To jest kwestia zdrowego rozsądku i mądrości życiowej. Wszelkie dane (psychologiczne i socjologiczne) wskazują, że jak uderzy raz, uderzy i więcej. Przemoc fizyczna jest sygnaem którego nie można zlekceważyć. Bo nie będzie dobrze. Bo się nie ułoży. Bo niektórze tak mają, że nie potrafią kontrolować złości i agresji. To jest problem nadający się do leczenia. Więc powinnaś odejśc. Nie ma się nad czym zastanawiać, chyba że chcesz zaliczyć więcej, siniaki, rozwalona warga, wykręcona ręka, wizyta na pogotowiu, wzywanie policji, obdukcja itd. Jak chcesz, to powodzenia.

Gość śmiszne ale powiedz mu tak

Gość najtrwalsze malzenstwa to te
w ktorych mąż od czasu do czasu zbije swoją żonę

Gość śmiszne
tye głupie teksty chyba piosze ciagle ta sama osoba :)

Gość kobiety lubią być bite choc
sie do tego nie przyznają

Gość takie walki to pestka dla mnie
zalatwilbym ich wszystkich:-D