Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Just_me81

co z tymi facetami??

Polecane posty

Jak skwalifikowac mezczyzn? czy mozna ich oddac jakies ocenie?czy w ogole mozna ich wrzucic do jednego kosza?czasami mam uczucie ze jak jeden maz za mlodu nauczyli sie jednego sposobu zdobywania kobiety i powielaja ten schemat az do upadlego...jak zdarta plyta powtarzaja te same sztuczki,w kolko macieju powtarzajac \"jestes piekna i urocza\", i jak to \"mysle i tesknie za Toba Kochanie\"...zero inwencji tworczej..nie wiem moze tylko ja mam odczucia ze standardowy flirt, uwodzenie mezczyzni zrzucili na nas...propagandowe haslo:jak nie Ty to inna zaczelo brac gore nad prawdziwa natura zdobywcy..alez oczewiscie ze oni zdobywaja i to rzesze kobiet, tylko ze oni szukaja przelotnego romansu albo niezobowiazujacej znajomosci,a my kobiety prawdziwej milosci...i jak tu odnalezc sie w tym sztucznie wyimaginowanym przesiaknietym standardami meskim swiecie??czasami kiedy kolejny raz poznaje osobnika meskiej populacji i slysze te bajeczki mam ochote krzyczec i tupac nogami \"no nie znowu to samo\"..cofnelabym sie do epoki kamienia lupanego i z mila checia uciekala przed goniacym mnie tubylcem aby poczuc sie w koncu lapczywa ofiara prawdziwego mezczyzny:)))) co dla nas kobiet oznacza dzis prawdziwy mezczyzna?czy sa jakies sposoby na zdobycie kobiety?jak odroznic plotke od prawdziwej smacznej grubej ryby??:)

Gość gozdek
se mysle,jakis magnes w tobie jest,i tylko takich przyciagasz,se mysle dalej,w tobie jest problem...

Gość chłopek nieroztropek
są faceci i faceci a ja który,zycie pokaże:P

Gość gozdek
se nadal mysle,dlaczego nie przyciagasz tych "normalnych"? jaki diabel w tobie siedzi...

Przesadzasz... jedziesz stereotypami i wrzucasz wszystkich do jednego worka. Spojrzyj glebiej w ludzi. Nie wszystkie kobiety chca prawdziwej milosci, niektore tylko seksu lub zabawy. Nie wszyscy faceci sa leniwi i nie zalezy im na kobietach, oni tez sa niesmiali, szukaja milosci i sie staraja. Zreszta temat rzeka. Co czlowiek to inna bajka.

Jak skwalifikowac kobiety? czy mozna je oddac jakies ocenie?czy w ogole mozna je wrzucic do jednego kosza?czasami mam uczucie ze jak jedna zona za mlodu nauczyly sie jednego sposobu bycia zdobywana przez mezczyzn i powielaja ten schemat az do upadlego...jak zdarta plyta powtarzaja te same sztuczki,w kolko macieju powtarzajac \"jaka chce byc kochana i zdobywana\", i jak to \"chce z Toba budowac zycie kocjanie\"...zero inwencji tworczej..nie wiem moze tylko ja mam odczucia ze standardowy flirt, uwodzenie kobiet zrzucily na nas...propagandowe haslo:tylko Ty to inne zaczelo brac gore nad prawdziwa natura zdobywanej..alez oczewiscie ze one sa zdobywane i to przez rzesze mezczyzn, tylko ze one szukaja stalego zwiazku niekoniecznie opartego na mislosci ale na zdobywaniu ich, a my mezczyzni prawdziwej milosci...i jak tu odnalezc sie w tym sztucznie wyimaginowanym przesiaknietym standardami zenskimi swiecie??czasami kiedy kolejny raz poznaje osobniczke zenskiej populacji i slysze te bajeczki mam ochote krzyczec i pluc \"no nie znowu to samo\"..cofnalbym sie do epoki kamienia lupanego i z mila checia dopadlbyml tubylczynie aby poczuc sie w lapczywym lowca prawdziwej kobiety co dla nas mezczyzn oznacza dzis prawdziwa kobieta?czy sa jakies sposoby na uwiedzenie mezczyzny?jak odroznic sikorke od prawdziwej smacznej grubej labedzicy??