Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany w niej

Kocham Cię...

Polecane posty

Gość Zakochany w niej

Czy chcialabyś usłyszeć to już teraz? Czy czekać do specjalnej okazji? Czy jeśli czujesz coś do mnie, chciałabyś wiedzieć, że i Ty nie jesteś mi obojętna? Ale, czy te dwa słowa niczego między nami nie zmienią? Zmienią, na pewno, tylko, co?

Gość ggggggggggggggggggggggggg
he?

Gość facet sprecyzuj
o kogo chodzi, bo tu same spragnione milosci

Gość nie nie chciałabym
na te słowa czeka się. one wyrażają uczucie wtedy, kiedy sie kogoś dobrze pozna, kiedy sę wie, że naprawdę nie jest się obojętnym dla kogoś.tutaj te słowa są jedynie poskładanymi literami, wyrazami na jakie sie patrzy z obojętnościa.

Gość No cóż
Gdy ktoś kocha zbędne są słowa bo miłość podlega emanacji. To widać i czuć czy ktoś kocha.

Gość nie miałam pojęcia...
że "to czuć", hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Gość pustosłowie
popieram przedmówcę. Słowa są zbędne

Gość Zakochany w niej
Kocham Cie, J. Dzis przekonalem sie o tym. Nie, nie potrzebne bylo rozstanie. Po prostu, gdy nie ma Ciebie przy mnie, czuje wewnetrzna pustke, rozdarcie, bol niemalze fizyczny. Chce byc tylko z Toba, jestes dla mnie najwazniejsza. To juz uslyszalas, teraz czas na te dwa slowa. Co odpowiesz? Czy czujesz to samo? Czy obudzilem w Tobie to uczucie?

obudziłeś :D

Gość No cóż
Do "nie miałam pojęcia." No to się dowiedziałaś. Ale istnieją bezczuje i im trzeba mówić to że ich się kocha. ........... Czucia nie da się nauczyć albo się czuje albo nie. Tylko nie wiem czy bezczuje potrafią, są zdolne aby kochać.

Gość Zakochany w niej
Mowilas, ze nie wiesz, czy jestes zdolna do jakichkolwiek wyzszych uczuc. Mowilas, ze potrzebujesz czasu. Dzis mowisz, ze nie jestem Tobie obojetny. Dzis moowisz, ze tesknisz, gdy nie ma mnie obok Ciebie. Dzis, chociaz nie mozesz byc ze mna... Chcesz, tego. Dla Ciebie zzwroce bieg slonca, zapale na niebie tysiace nowych gwiazd, ogrzeje energia bicia mego serca w najzimniejszy, jesienny dzien. Czy czujesz to, co ja?

Gość sarrrnnaa
Zazdroszcze JEJ...Tak pięknie Ją kochasz...

czy piszesz o uczuciu do kogoś? bo to jednak coś innego niż "czucie" ;) zostaw jej ten czas by zrozumiała, czy jest w stanie kochać. za dużo jej nie obiecuj "biegu słońca" nie zmienisz, jest też pewne, że nie "zapalisz na niebie tysiąca gwiazd". obiecuj jej to co możesz jej ofiarować, a nie marzenia ściętej głowy. mimo to pozdrawiam 🖐️

Gość Zakochany w niej
Ty wiesz i ja wiem, ze slowa sa nicoscia, slowa potrafia tylko klamac, licza sie czyny. Zblizaja sie Twoje urodziny, to juz tylko godziny, ktore odliczam. Czy moje uczucia, podarowane Tobie, beda odpowiednim prezentem? Wiem jedno, Ty tez obudzilas we mnie najglebsze z uczuc. Nie potrafie juz zyc bez Ciebie, jestes dla mnie deszczem, przynoszacym ulge piaskom pustyni, jestes dla mnie wiatrem, dajacym wytchnienie spalonym sloncem ramionom w lipcowe, gorace popoludnie. J., badz ze mna juz na zawsze...

Gość No cóż
eeeeeeeee Nie masz pojęcia :) jednak jakieś tam masz.

Gość nie mogę
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość No cóż
uuuuups zmykam i nie zakłócam już" scenie balkonowej Romea i Julii" :)

Gość dodo autorki
aleś egzaltowany! na mózg Ci się rzuciło...:O

Gość Romana pogięło
;)

Gość każdy z was jest taki sam
dopiero jak odejdziemy, to otwierają wam się oczy. Tylko czasem już nie ma powrotu do tego, co było. Nie można zmienić tych najgorszych chwil, nie da się zapomnieć.